Monday, June 20, 2011

MEANINGFUL MONDAY.






Selamat petang.




ok.serius memang tak de idea nak buat entri.but,godek-godek gambar dekat Facebook dan tetiba rasa bahagia sebab God gives me many good peoples around me.How lucky I am.




kalau Rabu ada Wordless Wednesday,wan tak kira,wan nak pakai jugak untuk hari ini.haha.




 Fieldwork..kenangan bergambar bersama coursemate biology dekat Tasik Chini..




fieldwork lagi. bersama mereka di Bukit Fraser =)




siapa sangka.wan pon ada bakat menari zapin =)




 friendship never die =)




I love you guys =)

28 comments :

Afsar said...

yang buat bintang tu style..siyes weh..

jadilah pelopor meaningful monday..hahha

ikan said...

wow .. its totally meaningful esp u got around with these superb persons everr.. sobs #terharu ..

kenangan lama sungguh bermakna tue ..

Isteri Encek Bard said...

wah tebalnyer makeup mata tu

KiD said...

teringat zaman sekolah dulu.. huhuhuh.. sedey..
T-Shirt Full Time Dad di OREO DADDY DUNK One Utama...

Nur Syazana Mohammed Sani said...

friendship never die ,. yeah ! ever n ever ^^

*moh ke entry baru zana =)
http://syazanasani88.blogspot.com/2011/06/love-bite-membawa-maut.html

::anak jawer:: said...

smart la pic...wordless wednesday ade dah, speecless sunday pun dah ad... meaningful monday pun dah ad ni...lepas ni nk buat freaking friday pulak ar...hahaha

-Yok mampir diluk = anak jawa masuk paper...hehehe....

FasiHaH SupiaN said...

itu dia, meaningful monday.....hehehe pasni tiap hari ada lah, freaking friday ye AJ??ok gak tuuu.hehe

Fadzmie Mohamad said...

Banyak fieldwork bro. Hehe.

azrijohan said...

lawa pic..

sape edit..ajar

YanaMIB said...

meaningful monday lak skrg..haha..nice pics =)

cucu umie said...

wan yang dok sebelah kanan wan mase pics zapin tu name dia faris ea??/ kalo xsilap ah?? btol x??

Along Usop said...

weh... ko budak tarian ukm ke?? hmm..

nape tak join opkim pahang aritu?.. aku ade kot... hahah.. =p

kiwi said...

wan boleh menari zapin. cayalah! kiwi bab2 tarian ni macam kayu! huhu

lagenda said...

suka tgk pic bintang tu! Unik gak yek wan..

Rozuan Ismail said...

@Afsar erk.x yah lah meaningful monday.hehe. cantik ke?thanks.

Rozuan Ismail said...

@ikan kenangan lama sentiasa di hati.

Rozuan Ismail said...

@Isteri Encek Bard alamak,kantoi,lupa nak buang.haha

Rozuan Ismail said...

@KiD jom balik ke sekolah.haha

Rozuan Ismail said...

@Nur Syazana Mohammed Sani yeah.friendship never die.

Rozuan Ismail said...

@::anak jawer:: TQ.

Rozuan Ismail said...

@FasiHaH SupiaN haha.jgn tiru ye.

Rozuan Ismail said...

@Fadzmie Mohamad biaselah,kos biology

Rozuan Ismail said...

@azrijohan edit sdiri je.boleh je nak ajar =)

Rozuan Ismail said...

@YanaMIB TQ akak =)

Rozuan Ismail said...

@cucu umie haah.nama dia faris.ayie kenal ke?

Rozuan Ismail said...

@Along Usop haha.dulu tarian UKM.sekarang ni tarian kolej je.

Rozuan Ismail said...

@kiwi haha.jgn ingt wan tak reti menari ye.hoho

Rozuan Ismail said...

@lagenda TQ