Wednesday, June 8, 2011

MENANGI KERETA BMW BERSAMA TROPICANA TWISTER.




Selamat petang. =)




first entry untuk hari ini.sangat sibuk dengan kelas pagi tadi.
Pernah minum air Tropicana Twister.
pernah tapi lupa.erk.biar betol.serius tak kenal?
kalau wan tunjuk,mesti pernah tengok kan.. =)




 inilah air tropicana twister botol besar =)



mesti korang pernah tengok dan rasa kan.
wan memang feveret air ni walau agak mahal.
memanglah,sebab dia betul-betul jus,dan bukannya perisa.
Tropicana Twister ni ada 2 saiz.yang atas ni besar ,saiz 1.5 liter
yang kecik saiz 355 mL




ada 3 perisa.iaitu Orange,Blackcurrant dengan Epal
Feveret wan adalah Oren la.Balckcurrant pernah rasa dan epal belom lagi.
sangat sedap dan best sebagai penghilang dahaga.
lebih-lebih lagi waktu panas.
memang syok la minum air ni
Fresh dari Ladang!!







sebenarnya wan nak promote contest dari Tropicana Twister
Tropicana Live.Love.Life. Contest.
untuk join contest ni,boleh klik di sini. Tropicana Twister
sangat mudah dan senang =) 




anda cuma perlu download satu borang dari laman web.
anda juga perlu beli 2 botol air Tropicana Twister saiz 1.5 liter (besar)
atau
4 botol air Tropicana Twister saiz 355 mL (kecil)
dari sebarang perisa
untuk 1 penyertaan.
kemudian anda hanya perlu jawab 4 soalan mudah =)
dan hantar borang tersebut kepada pihak Tropicana Twister.
mudah bukan?




hadiah yang ditawarkan sangatlah menarik =)
hadiah utama kereta BMW.pergh.
beli air je dapat BMW.gile untung !!







ada juga hadiah lain yang ditawarkan yang begitu menarik
ada laptop,TV.DSLR dan sebagainya.
dan yang penting.ada peluang untuk menang syiling emas setiap minggu =)




jangan lupa klik link kat atas dan join.
mana tahu contest ini rezeki buat anda!!






16 comments :

Roti Telur said...

minum sebotol tak cukup jus ni,terlalu fresh..skurang-kurang 2 botol baru hilang dahaga..haha :)

Anak Ulu Cheka said...

minuman peberet tu baru je beli tadi

hmmm tak pulak buleh dapat BMW tu

..cik gugu.. said...

wahhhhh da jd agen tropicana ke pakcek??

puteraduyong said...

waaaaa..bmw tu...minum tropicana je...kena cuba nih...

kiwi said...

dapat salah satu tu syok tu :)

Rozuan Ismail said...

@Roti Telur memanglah.tapi tak mampu la nak beli byk2 botol.

Rozuan Ismail said...

@Anak Ulu Cheka memanglah.kena isi borang semua.huhu

Rozuan Ismail said...

@..cik gugu.. haha.promote je.boleh dapat BE x?huhu

Rozuan Ismail said...

@puteraduyong jopm cuba =)

Rozuan Ismail said...

@kiwi dapat DSLR pon jadi la kan.

hawiz said...

mmg sedap..hihi....nak beli gak..

qasehraihan said...

jom jom jom wan kita join..hehe

cucu umie said...

hehe..mantaplah macam nie..umi ayie suka kot air nie dan sentiasa beli..bolehlah menyelit ambik kesemptn untuk memang smthng..haha (jht jap)..kuikui

Rozuan Ismail said...

@hawiz jom pakat beli ramai2 ye hawiz

Rozuan Ismail said...

@qasehraihan akak kena join sekali taw

Rozuan Ismail said...

@cucu umie kan.betol lah.mana tau rezeki umie dapat kete.huhu