Tuesday, June 7, 2011

MENANGI TRIP PERCUMA KE LONDON DAN PARIS | BERSAMA CADBURY




Selamat malam.



korang suka makan coklat tak?
mesti ramai yang gila coklat kan
lebih-lebih lagi kalau coklat yang jenama Cadbury.haha
serius memang sedap.sehingga menjilat ibu kaki.
Cik YuYu pon salah seorang yang gemar cekik coklat.haha =)



Ok.kalau korang suka makan coklat Cadbury,
apa kata korang ambik saat-saat manis korang makan dengan coklat Cadbury.
nak tahu kenapa?









Cadbury Malaysia tengah anjurkan satu photo contest.
bermula dari semalam iaitu 6Jun sehingga 10 Julai 2011
 nama contest ni ialah "Share The Happiness photo contest"








Korang cuma perlu ambil gambar korang makan cadbury.
kemudian,korang cerita sikit like a caption dan submit kat diorang.
setiap penyertaan akan diletakkan dalam galeri 
dan top 40 yang paling tinggi orang lain vote akan menang hadiah menarik



apa yang aku tengok paling syok hadiah dia ialah
korang dapat pergi ke London atau Paris 
dengan semua perbelanjaan di tanggung
kira free of charge.pergh,sape tak nak kan.
peluang keemasan kot.bukan susah mana pon,just hantar gambar.




ini antara hadiah yang ditawarkan








 

menarik bukan hadiahnya.
jadi tunggu apa lagi
rebutlah hadiah menarik dari Cadbury Malaysia




Jika anda ingin join,jom klik di sini 

Share The Happiness Photo Contest



24 comments :

..gugu.. said...

gambar sy x cntek..... ( rndah dri )
heee~

iPai said...

en wan masuk r .. nanti leh cerita2 pg paris .. hehe

shahjiehan said...

hg masuk ke? hehehe

klo masuk, good luck



menang nnt, jgn lupa ajak shah!!! kita p paris.. ahahhaa

Umedia Network said...

best ni...nak try jugak ni..hehe

zacky786 said...

waaaa~ menarik .. :D

Rozuan Ismail said...

@..gugu.. sape tahu rezeki masing-masing kan

Rozuan Ismail said...

@iPai ipai la masuk.huhu

Rozuan Ismail said...

@shahjiehan shah la masuk jom!!

Rozuan Ismail said...

@Umedia Network jom try,boleh menang hadiah =)

Rozuan Ismail said...

@zacky786 jom join

KiD said...

antar gambar pak cek biola boleh? hehehe
Semak Bil Elektrik Baru Anda!!

nelly said...

fuyoo ! hebat gila !!

najwa's said...

wow! i loike jalan2. :))

Rozuan Ismail said...

@KiD mana boleh.hantar gambar sendiri la.huhu

Rozuan Ismail said...

@nelly meh join nelly

Rozuan Ismail said...

@najwa's huhu.apa lagi,ni peluang keemasan =)

aCu said...

hahaha. macam hanis zalikha plak promote contest kat blog. gud2.

Rozuan Ismail said...

@aCu mestilah.kata nak terror blog macam dia =)

waN Mohd Salim said...

alamak .. nak jugops

cucu umie said...

dpt tmpt ke-3 pon jadilah..haha sekrng tgh idamkan dslr..aish...nak dslr..nak kne ambik gmbo cept2 nie..huhu

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim jom la join ps

Rozuan Ismail said...

@cucu umie wan pon teringin nak dslr.cepatlah hantar ayie.

wintergurl said...

woow best nya nk join juga ...

Rozuan Ismail said...

@wintergurl jom lah join =)