Wednesday, June 22, 2011

MENANGI WANG TUNAI RM50,000 BERSAMA CELCOM XPAX




Selamat pagi.




anda pengguna line Celcom Xpax? memang ni adalah berita baik untuk korang. korang berpeluang untuk menang wang tunai RM50,000. pergh,banyak tuh.sape tak nak kan.boleh beli kereta kot =). nak tahu lebih lanjut klik sini k




 ini adalah promo untuk contest ini




Bagaimana cara untuk anda menang RM50,000? sangat mudah dan senang =).tak perlu buat apa-apa kecuali gunakan sahaja henfon anda dan yang penting ,anda pengguna Celcom Xpax. nak tahu caranya?nak tahu lebih lanjut,klik sini k




 mudah dan senang.itu sahaja caranya =)




anda cuma perlu call minimum 5 no. fon tempatan setiap hari. Jadi anda berpeluang untuk memenangi wang tunai tersebut.Makin banyak anda call orang,makin tinggi peluang untuk menang.




Jadi pada sesiapa yang rasa banyak kredit,atau suka bergayut dengan ramai orang,ini peluang terbaik anda!!




bermula dari 6 Jun sehingga 3 Julai




setiap minggu mereka akan hadiahkan RM50,000. jadi korang masih punya peluang besar untuk menang Jom join semua!!




nak tahu lebih lanjut,klik sini k

16 comments :

apik pehe said...

waaa..naper diorang tak buat sms punyer..huhu..tak bese kal orang ni..

::blog anak jawer:: said...

nk call tp tak tau nk ckp pe..hehe

Fadzmie Mohamad said...

No tempatan tu maksudnya no talian tetap la kan? Ke no celcom jugak?

# wordless wednesday #4 #

Fyqa said...

umanggaihh lumayan o

eyjalukman said...

bole msuk nih , haha

azrijohan said...

peh,menarik jugak

Rozuan Ismail said...

@apik pehe haha.sms murah,kol mahal.huhu

Rozuan Ismail said...

@::blog anak jawer:: haha.kol je..ckp pape.x kan lah x de benda nak cakap.

Rozuan Ismail said...

@Fadzmie Mohamad no celcom,digi maxis sumelah

Rozuan Ismail said...

@Fyqa lumayan kan

Rozuan Ismail said...

@eyjalukman jom join.

Rozuan Ismail said...

@azrijohan memang sangat menarik.huhu

b a m b a m ' s said...

CB pakai maxis..ehhehe

cucu umie said...

ayie ad dpt mesej pasal bnda nie..hahah mcm xpercye tpy dah ad yg memangdekat sarawak...aishhhhhh

Rozuan Ismail said...

@b a m b a m ' s erk,maxis x leh join.huhu

Rozuan Ismail said...

@cucu umie betol lah ayie,ada dekat laman web dia