Thursday, June 2, 2011

'PENULIS SENJA BAGI IKLAN PERCUMA"



kali ini wan diserang lagi.haha.bukan virus dah.tapi oleh PS.haha.x delah PS ada anjurkan segmen best.PS nak bagi iklan percuma.pergh,sape tak nak kan.wan mestilah nak =)


meletop la PS ni.makin hari makin tip top blog dia.sebab tu wan berani nak join segmen ni. bukan saja-saja.mestilah nak ada keuntungan gak kan.boleh tambah trafik =)



 

kalau ada sesiapa berani mahu join =), klik je banner comel kat atas ni.haha.



jom kita usha syarat-syarat penyertaan .

1)Follow blog PS (OK!!)


2)buat 1 entri khas bertajuk " PENULIS SENJA BAGI IKLAN PERCUMA" (OK!!)

3)letak header PS (OK!!)

4)dalam entry ,kena bagitahu (OK!!)


Kenapa PS perlu pilih blog wan untuk diiklankan?

pergh.ini memang hardcore.kalau ada jawapan ABC pon,sampai gugur rambut nak jawab ni =). kita kawan dah lama.haha.tolong member tu penting.huhu.bodek sangat ayat ni. PS memang trafik tinggi dan ramai yang datang singgah tak henti-henti.kira peluang wan nak dapat trafik tinggi pon cerah.haha.menumpang perhatian orang jap.


wan nak setiap entri yang wan publish dikongsi seramai orang yang mungkin.InsyaAllah dengan bantuan PS dapat tercapai hasrat wan ni.benda baik tak perlu sorok-sorok,kena kongsi untuk kesejahteraan bersama.


komen pasal blog PS?

ini bikin ghairah ni.haha.tak kan stim kot nak jawab soalan ni ?  bukan ghairah tuh,ghairah nak komen.huhu.PS nye blog dah ok.color biru memang feveret walau blog wan dah tukar color.font smart,entri ada isi dan point =) dah ok la.malas nak komen blog PS dah. Meh PS komen blog wan plak =)


5)dah siap,tinggalkan link (OK!!)


memang meletop! semua siap dengan jayanya =)


hadiah untuk pemenang segmen ps 

# iklan percuma dari ps selama 1 bulan untuk 6 blog yang best , iklan seperti kat sidebar tu yang korang bole tengok sendiri la di blog ps ..

# blog korang akan ps review dalam 1 entry ( 10 blog saja ) 
# semua blog yang join segmen ps .. akan ps list kan dalam 1 entry khas

hadiah dia memang grand sakan =)seronok ni nak menang.hoho.perasan tol =)


jom join ramai-ramai!!

12 comments :

waN Mohd Salim said...

heheeee mane de ps traffic tinggi .. aiyaaaaaaaa .. hahaaaaaa .. btw thnks bab join

Mama Kembar 3 said...

good luck!

KiD said...

waaaahh iklan percuma... terbaikk tuuu!!
Tips Earning ChurpChurp yang Mudah | Dapat Adverto...

za petrelli said...

nak join.. tapi malu. keh3

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim ps mesti dapat trafik lagi tinggi =)hoho.sama2.seronok nak join =)

Rozuan Ismail said...

@Mama Kembar 3 TQ mama kembar 3

Rozuan Ismail said...

@KiD memang terbaik =)

Rozuan Ismail said...

@za petrellimalu tapi mahu.haha

cucu umie said...

uwah, mantap ah mcm nie..boleh dpt traffic juga..nak join..heheh

Rozuan Ismail said...

@cucu umie join je ayie byk kebaikan =)

budakkampung39 said...

nak komen pon ghairah ke hahaahaha

Rozuan Ismail said...

@budakkampung39 haha.saja gedik =)