Sunday, June 26, 2011

"SEGMEN : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London"





hai kawan-kawan.




wan berminat nak join satu segmen dari blogger.Disebabkan dah lama sangat tak join segmen,kali ini wan join segmen dari blogger Ady Budika , blogger femes tuh =)




kali ni,ady budika akan ke London,ops silap ke Bandung sahaja untuk suka-suka.so,ady akan bawa pulang hadiah dari sana dan nak kasi dekat blogger semua.Teringin nak join?senang je.jom ikut cara kat bawah ni ye.




So apa yang perlu anda buat mudah saja... 
 
 
 
1)Buat entri tajuk "SEGMEN  : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London" (DONE!!)



2)Letak header Ady ni dan linkkan entri tersebut ke sini. (DONE!!)






3) Dalam entri cuma jelaskan macam mana la boleh terjumpa blog adybudika.com ini... (ringkas je k ) (DONE!!)



rasa macam dah lupa macam mana jumpa blog ady.rasanya tengok dari bloglist rakan-rakanlah.biasanya blog ady ni diletakkan dalm bloglist blogger otai,tu yang senang nak jumpa =)



4) Dah publish entri tu, post link kat entri ini k. (DONE!!)



5)Pemenang Ady akan pilih guna random.org sehari sebelum Ady berangkat. (so leh bajet siap2 hadiah yang sepatotnya dibeli) (DONE!!)



#Tutup Ahad - 26 Jun 2011 - 6.00 petang
 
 
 
p/s pada sesiapa nak join,boleh klik header ady budika k..