Sunday, July 3, 2011

SEGMEN | AKU PILIH BLOG DIA




**********ini adalah sticky post,untuk entri terbaru,sila scroll ke bawah!!*****************



Selamat petang.




Alhamdulillah,wan sekali lagi akan buat satu segmen untuk blogger sekalian. kali ini wan akan beri peluang untuk blogger sekalian review blog feveret korang.masih tak faham? jom kita sama-sama baca syarat penyertaan.




SYARAT-SYARAT PENYERTAAN


1)buat satu entri yang bertajuk "SEGMEN | AKU PILIH BLOG ....."(SILA ISI BLOG PILIHAN ANDA)  sebagai contohnya : " SEGMEN | AKU PILIH BLOG BEN ASHAARI "



2)Sila letakkan header pak cek biola dalam entri korang dan linkkan ke entri ini





3)Follow blog ini (tiada paksaan ) dan like Page Facebook Pak Cek biola



4)Nyatakan kenapa anda minat blog yang anda pilih?kalau boleh,letakkan header blog mereka sekali.




5)Bila sudah selesai,tinggalkan link entri anda ke entri ini.






TARIKH TUTUP PENYERTAAN IALAH 3/7/2011 (HARI AHAD) 11.59 MALAM



10 BLOG PERTAMA YANG JOIN SEGMEN INI AKAN DIREVIEW OLEH WAN. UNTUK BLOG SETERUSNYA YANG JOIN, WAN AKAN LETAKKAN JUGA URL ENTRI MEREKA .



TERIMA KASIH DI ATAS SOKONGAN ANDA!! 

 

19 comments :

..cik gugu.. said...

Sokong pak cek.. hehehe~

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-pilih-blog.html

simanis said...

Saya masih bekerja demi sesuap nasik! Hihi...Netbuk kat rumah... Nak join... Tunggguuuuuuuu...

SYAF said...

Syaf nak Join... :)

http://syaf.frenzyfm.my/2011/06/segmen-aku-pilih-blog-serius.html

mOon jOhari said...

mOon jOin...

http://tentangboolan.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-pilih-mereka.html

simanis said...

Siap!

http://www.syima.com/2011/06/segmen-aku-pilih-blog-sarang-jerung/

AliaJustea said...

DONE semua syarat termasuk like page pak cek.. ngeee!

http://aliajustea.blogspot.com/2011/06/aku-pilih-blog-nurulbadiah-lai.html

Cik Ika Toppo said...

http://bajiku.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-pilih-blog-bella-bell.html

Siti Zaleha said...

done ! :)

http://perihalkisahhidupaku.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-pilih-blog.html

Isteri Encek Bard said...

nak join gak japgi yer wan

ciK biBik said...

yeah! da join..he

http://cikbibik.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-pilih-blog-taufan-bin-ribut.html

Kalamhati said...

huhu akak 0 km lagi..

iPai said...

wah 10 yg pertama ..

alamak, takut nak join r .. nanti ade yg kecik ati ..

BRO_MONDAY said...

wan PCB : ai sokom dan sapot ini segmen!!! yeah...sok insyaAllah ai buat bila free dan line internet laju berbanding skam ni...('',)

BUMP kasi banyak komen!!! biarlah x dapat 10 entry terawal...janji sapot!!! koh koh koh

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuu..terjah sini dari blog ujang!! haii selamat berkenalan :)

www.alyaesprezzo.com

Rtp Farra Arisha said...

mesti ramai yg join segmen ini kann :))

azrijohan said...

dah join moin

http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-pilih-blog-dia.html

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

Sukses bersegmen k.Aku tukang jenguk2 je..hehe..

Firdaus Kasim said...

nak letak blog sendiri leh x? haha

Entri Paling Best :
Tutorial Tambah Slideshow Dalam Entri

kiwi said...

ada segmen menarik.. tapi kiwi tenga tak de mood nak buat entri. harap segmen ni berjaya. gudluck ya!

p/s ramainya follower wan sekarang :)