Friday, June 17, 2011

'SEGMEN BLOGGER KENTAL"








Ok.kali ni aku nak join satu segmen oleh blogger Umar Faruq
aku dapat taw segmen ni dari blogger Along Usop 




kalau korang nak join,klik je header kental dia kat atas tuh.
tapi cepat sikit der,tarikh tutup kul 12 malam ni je =)




Ayat aku seorang blogger kental



"Aku seorang blogger kental sebab aku duk dalam dunia blog ni dah dekat 1 tahun seploh bulan,lama tu kot tapi Itu baru kental sikit, aku sekarang ni makin gian dan gersang dengan blog dan aku tak kisah tak bukak Fesbuk,tapi kalau tak bukak blog,rasa tak lengkap dowh hidup aku."



ok lah.kalau nak join,klik je header tu k.tinggal lagi 1 jam.haha.




9 comments :

safwanmahzin said...

hoho terlambat bukak..xsempat nak join

Marya Hana . said...

baru nak join, tapi dah pukul bape daaaaaaaaaa T.T siot

KiD said...

alaaa.. dah tutup
Dapat Grapevine | Earning ChurpChurp Naik Lagi!!

Umar Faruq said...

hahhahaha... hoyeah!!

Met bUjang said...

hihihihi kental ek kau aku xblog xpe jnji makan haha

amniey91 said...

wah..sangat kental tu pak cik..hihi

fyna said...

grrr.
x sempat nak join.
:(

d_LA said...

betul2..x on FB sari xpe..tp kalo blog walaupun x update still nak bukak bc entry org lain kan even tenet tgh siput sedut mesti usaha gak online..heheh

muz said...

aku pun kena penyakit sama, fb tak bukak 2 minggu pun ok, blog tak bukak sehari aku boleh bingung seminggu....haha