Thursday, June 23, 2011

SELAMAT TINGGAL UKM =)





selamat tengahari.




burp.Alhamdulillah,kenyang makan nasi untuk lunch tadi.by the way,esok is my final paper. so,esok adalah my last time to stay UKM. InsyaAllah,by maghrib,I will going back.rindu seyh kat bilik ni.too much memories.touching beb.




walaupon esok ,paper agak tough dan susah. tapi,kerja packing barang perlu dilakukan dengan jayanya. kan tak sempat pulak esok.dengan nak pergi exam lagi,nak kemas barang lagi.




gambar dibawah ini adalah saksi akan upacara kemas mengemas anak bujang tang tang sorang ni =)
miss my meja belajar n meja online =)




sesi buang sampah.abaikan seluar saiz 21 tuh.haha




 sesi melipat baju yg banyak gedabak =).abaikan kesepahan itu.




masa dok menyibuk kemas-kemas semua tuh.terjumpa satu harta karun yang pergh,gila memori.. nak tah apa benda,tapi jangan gelak tau.huhu.first time wan buat benda ni.masa tu pon time karnival.tapi wan respek r.abg tu buat wan nye smart r.huhu





nak tahu apa benda x?
tara..cumel x?hik hik..




ada iras wan yang asal x?thanks to abang ape tah nama dia sebab tolong lukiskan karikatur ni.smart r.




ok lah.it's time to pack n study.all the best to you.good bye =) 


 

28 comments :

i'm ezza haniza said...

wan dah grad ke ?bestnyeeeeee

waN Mohd Salim said...

fuh .. jumpa kite kat machang leh ?

::blog anak jawer:: said...

dh cuti ke..AJ exam pun lum..he3

-Yok mampir diluk = maya dan realiti tak kan pernah sama...

azrijohan said...

wooo,best siot dah abes studi..

gudluck 4 tomorrow

IQBAL ZARIN said...

motif sgt abg tu lukis bulu mate ko lentik. haha

cucu umie said...

wah semgt nak blik lah..hehe btw, all the best untuk paper esok..harap ko dpt wt yg terbaik wan..balik2 juga.. exam tu pntg juga..kehkeh

btw, smart ah kartun itu..hehe

Achahani said...

dah grad?selamat tinggal UKM jugak.

anamizu said...

wahhh dah abes study la ni eh wan???
gud2..
takmo tacing2 k..hehe~

budak kampung said...

ohhoiiiii suar saiz 21???errr....betulka???ke salah taip nihhh

Rozuan Ismail said...

@i'm ezza haniza haha.baru habis 2nd year lor.

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim waktu raya boleh lah.ini pon blik kl jap je.lepas tuh,nak sambung buat tesis plak lepas ni

Rozuan Ismail said...

@::blog anak jawer:: wan cuti dulu k. good luck exam.

Rozuan Ismail said...

@azrijohan Tq azri, ada lagi 1 tahun lor.

Rozuan Ismail said...

@IQBAL ZARIN susah betol lah org x dpt terima kenyataan ni ye

Rozuan Ismail said...

@cucu umie TQ ayie.thanks

Rozuan Ismail said...

@Achahani belom lagi.lagi 1 tahun.

Rozuan Ismail said...

@anamizu hehe.belom lagi.1 tahun baru habis.

Rozuan Ismail said...

@budak kampung haha.gurau je.

JIJI YU said...

ko tipukan sluar ko saiz 21

KiD said...

balik klate ke?
Amaran kepada NUFFNANG!!!

aCu said...

see you time konvo nanti wan! :)

apik pehe said...

hehehe..balik2 wan...
buat yg terbaik esok..hehehe

Diya Edhayaa said...

wan da abes blaja ke..?

Rozuan Ismail said...

@JIJI YU motif x percaya.huhu

Rozuan Ismail said...

@KiD x la balik KL je

Rozuan Ismail said...

@aCu x sabarnya nak jumpa chika nanti

Rozuan Ismail said...

@apik pehe Tq apik.doakan ye =)

Rozuan Ismail said...

@Diya Edhayaa baru abis second year.