Saturday, June 18, 2011

TERIMA KASIH | TAHNIAH PADA YANG MENANG.




Selamat malam.




Alhamdulillah,wan sudah selesaikan satu segmen
yang bermula petang tadi dan tamat pada pukul 10 malam.
Terima kasih pada 2 blogger yang sudi join =).
dalam segmen tadi,wan minta pendapat diorang
berkaitan 2 perkara iaitu masalah obesiti dan kahwin campur
kat sini adalah link entri mereka.
jom kita baca apa pandangan mereka tentang 2 isu itu.







dan pemenang untuk segmen ini
akan diletakkan header dia di sidebar blog wan
selama seminggu.


 

6 comments :

nohoho =) said...

tq...

Umedia Network said...

Nice info.
jgn lupa ye jenguk blog kami.

SyahmiFikri said...

wah.. nak join!

tapi terlambat la.. =(

cucu umie said...

serius tension lol xdpt join..aishhhh tadi busy dekat kenduri kawin..nie pon sempt2 kn diri juga..

azrijohan said...

alaa,rugi x join
kenape laa banyak sgt assignment

kiwi said...

adehhh.. melepas lagi. nape wan buat segmen jap sangat, kiwi tak perasan pun segmen tu sebab sibuk reply bw :(