Sunday, June 5, 2011

WE HAVE STEAMBOT PARTY TONIGHT =)



Selamat petang.



just a short entry.
we have a mission sekarang.
mahu terjah Pasaraya GIANT sebab nak cari barang
malam ni kita ada parti steambot.haha
khas untuk lelaki bujang sahaja. =)



macam parti yang kitorang adakan sebelum ni,
korong boleh baca entri ini, STEAMBOT TOMYAM VERSI LELAKI BUJANG




 inilah perencah tomyam adabi yang wan guna.




kali ini masih steambot tomyam
sebab kitorang nak habiskan perencah TOMYAM ADABI kitorang tu =)
harap tomyam kali ni menjadi dan sesedap steambot yang dulu.



ada sesiapa nak join?haha
datanglah UKM bangi malam ini.
untuk girl-girl sori k. parti liar ni untuk boy sahaja.cam parti gay plak,hehe




cendawan shiitake pon best letak dalam steambot.



ada sesiapa pernah masak steambot x sebelum ni?
boleh bagi idea tak nak letak apa lagi
untuk kasi steambot best.
mungkin cendawan shittake @ sayur?
minta tolong eyk. =)



selamat menjamu selera!!

24 comments :

Sunah Mohammad said...

sedapnyeeeeeeeeeeeeeeee...bak sini sikit malam kang yeee.. T_T

JIJI YU said...

aku ni pon boy jugak ni teruna lagi u..cer tarok kangkong

Izyan Masri said...

MASAK STEAMBOAT TIME JAMUAN KELAS FORM 5 DULU2 JE.MUAHAHA.

cucu umie said...

pergh, sedap yer..aduyai party bujang jer ea?? lalal

SyedGraphiX said...

tak pnah masak. haha

アヌム ちゃん said...

boleh letak isi ketam..bola2..

HAZWAN17 said...

penah makan steamboat dekat restoran flaming dekat subang..macam-macam lauk ada...selamat berparti bro haha

zacky786 said...

waaa..~ tonight will be ur good nite.. hehee :) enjoy wan.. selamat mkn2..

apik pehe said...

pehhhh..nk mintak sikit wan

Rahmad said...

siap ada parti lagi yeah wan..

macam gay lak plak..haha

KiD said...

waaaahhh... ada makan2... nak jugak. heheh

Rozuan Ismail said...

@Sunah Mohammad alamak.utk boy je.hoho

Rozuan Ismail said...

@JIJI YU ok.dah tarok.kenyang dah pon =)

Rozuan Ismail said...

@Izyan Masri pergh.mesti lagi meriah kan

Rozuan Ismail said...

@cucu umie mestilah.mana boleh campur =)

Rozuan Ismail said...

@SyedGraphiX jom masak.best taw.puas =)

Rozuan Ismail said...

@アヌム ちゃん memang dalam set steambot ada isi ketam.pergh.syok =)

Rozuan Ismail said...

@HAZWAN17 makan kt restoran ngan masak sdiri laen taw.huhu

Rozuan Ismail said...

@zacky786 TQ zacky.memang puas hati =)

Rozuan Ismail said...

@apik pehe untuk apik,boleh je.huhu

Rozuan Ismail said...

@Rahmad parti gay steambot.haha

Rozuan Ismail said...

@KiD kid dah kahwin,x leh join,kalau nak,bawak ilham sekali k

b a m b a m ' s said...

stemabottttt...steambotttttttttttt...


*meleleh air liuq!*

Rozuan Ismail said...

@b a m b a m ' s alamak.no girl.hoho