Wednesday, June 29, 2011

WORDLESS WEDNESDAY | KALIMAH ALLAH





Salam israk Mikraj.




 Kalimah Allah pada Pantai Beserah ,Kuantan




 Kalimah Allah pada Buah Terung




 kalimah Allah pada Ombak Tsunami

16 comments :

::blog anak jawer:: said...

bukti nyata ALLAH tu ada... tapi masih lagi ada yg cuba menafikan...

-Yok mampir diluk = wordless Wednesday#4...kg orang asli...

the triplets said...

ruginya tak posa hari ni...

Aman Ibrahim said...

Subhanallah, israk & mikraj.

Satu Anugerah Allah pada umat baginda Rasulullah s.a.w

NadiRah said...

subhanallah...

Tuan Tanah - Jefri said...

there is one thing that bothers me. Ada gak kes gambaran seakan jesus ada di kerusi, roti ke ape tah, kat tiang n many more, sila google. Lepastu, orang ramai (especially meleis la kot) akan cakap mengarut lah...bongok la percaya apetah..pastuh, bila kalimah Allah ni being spotted..hurm tengoklah komen2 kat entri ni nanti. persoalannya, bias much?

..........

dan jangan nak condemn aku. aku pun pernah nampak kalimah Allah pada awan berarak malam bulan ramadan 2007 time pas stdy grup untuk spm time tu nak gi terawih. sayu giler n subhanallah...

Isteri Encek Bard said...

Salam Israk Mikraj Wan.. subhanallah

Lynn Matata said...

masyaallah hebatnye kebesaran Allah SWT

JIJI YU said...

ramai lagi yang islam wat buta

Cik Lyn said...

Subahanallah...Sungguh besar kekuasaan Allah..

J.Syazwana said...

subhanallah :)

lama tak komen sini :)

BRO_MONDAY said...

wan PCB : YANG MAHA AGUNG ... sungguh besar kuasaNya...

SANDRA AZWAN said...

Allah s.w.t yang maha kuasa!!

Roti Telur said...

Subhanallah..


Selamat Menyambut Israk Mikraj kawan-kawan.

Mama Kembar 3 said...

Subhanallah!

apik pehe said...

apik terpegun melihatnya

Nour Akmal said...

kebesaran Allah..=)