Wednesday, June 15, 2011

WORDLESS WEDNESDAY | MEATBALL IKEA DAN AYAM PENYET =)





MEATBALL IKEA




 AYAM PENYET.




tak pernah try dan teringin =)

38 comments :

Aman Ibrahim said...

same as here.. belanja sepinggan meatball ikea bleh?

LUTFI SYAFIQ said...

Lutfi pun slalu dengar org dok cite sal meatball kt ikea tu., walaupun dekat je ikea tu dgn kolej tp xpenah g try lg. yeah! i want it! i'll try it after this! haha

Rozuan Ismail said...

@Aman Ibrahim erk.mahal kan

Rozuan Ismail said...

@LUTFI SYAFIQ apa lagi,belanja lor.hehe

Nur Syazana Mohammed Sani said...

terase lapa la pulak =='

..cik gugu.. said...

aduh pak cek..

bikin lapar aje...

syarifahsidrus said...

eh2, bkan ww tak payah tulis apa2 description ke? hehe :)).. lapar pulak tengok gambar..huu

Rozuan Ismail said...

@Nur Syazana Mohammed Sani g la mkn.

Rozuan Ismail said...

@..cik gugu.. hik hik. saje je

Rozuan Ismail said...

@syarifahsidrus erk.tertulis plak.huhu

Met bUjang said...

Naseb baek aku puasa hari ni hahaha

::blog anak jawer:: said...

haiyo....sedap tu...bikin perut lapar ni...


-Yok mampir diluk = wordless Wednesday#3...tembak...


-Yok mampir diluk = wordless Wednesday#2...nostalgia...

Syuxer said...

kalau dah teringin..wajib demo kena langsai tuh hehe..dah jdi kes ngidam dah neh..

apapun pun selera demo memang top class hehe..mesti mahal neh..

meatball tuh..kuah pe dia siram?siap ada ubi kentang

ayam penyet tok sah citerla..dah nama ayam dia digoreng rempah tuh mesti sedap heheh..sekali ada ulam raja

amna said...

nasi ayam penyet favorite tu.. nak nak kalau tengah lapar gila~ terduduk kenyang beb ^^

p/s:mr. rozuan, belanja cik amna meatball tu ~

Amar Za'im said...

tak suke entri ni, buat perut laparrrrrrr... *droolss*

Marya Hana . said...

siot gila. dua2 fav aku. cisss!

JIJI YU said...

huk aloh..terbatal wudhuk aku tgk gambor ni

Nava Krishnan said...

I will pick the ayam penyet over the meat balls which is very popular at Ikea.

アヌム ちゃん said...

sedapnyaa.huhu

Rozuan Ismail said...

@Met bUjang erk.x tergugat iman ke

Rozuan Ismail said...

@::blog anak jawer:: haha.sabar2..

Rozuan Ismail said...

@Syuxer haha.high class citerasa ke?biasa2 je

Rozuan Ismail said...

@amna erk.amna belanja lah

waN Mohd Salim said...

lapar nye perut .. hadehhhhhh

Rozuan Ismail said...

@Amar Za'im ops sori.huhu

Rozuan Ismail said...

@Marya Hana . haha.saje bg tergugat iman.

Rozuan Ismail said...

@JIJI YU aik,tgk makanan pon batal wudhuk ke?

Rozuan Ismail said...

@Nava Krishnan owh.same goes to me

Rozuan Ismail said...

@アヌム ちゃん huhu.nak pos ke jepun ke?

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim g la makan ps.huhu

Hans said...

wahhhh
sedap nihhhh
lama xmakan

Wordless Wednesday #2

cucu umie said...

ayie thu kenapa wan tunjuk gmbo tu, sebb wan suka mkankan.. haha

p/s: xad kena mengena..wakak

siti kektus said...

biasa makan meatball dkt pizza hut je. hehehe

Rozuan Ismail said...

@Hans jom belanja wan ye

Rozuan Ismail said...

@cucu umie memang wan suka makan pon.hehe

Rozuan Ismail said...

@siti kektus erk.sedap ke meatball pizza hut?

budakkampung39 said...

dekat kampung aku takde ikea hehehe

Rozuan Ismail said...

@budakkampung39 haha kat Malaysia ni pon ada satu je IKEA.huhu