Monday, June 6, 2011

YOU TOUCH.YOU PAY.





Korang pernah dengar term "YOU TOUCH .YOU PAY"
rasa banyak tempat kot guna istilah ni.
dalam bahasa melayu,maksud dia lebih kurang
awak sentuh,kena bayar.



 ini lagi hardcore =) tak de pay dah.mati terus.


yang wan tahu,istilah ni orang guna kalau bab langgan pelacur.
atau zaman dulu kecoh pasal gadis budak sekolah 
jual badan dekat sekolah.
dalam toilet sekolah pon jadi.diorang ni memang kebal lah.
jenis tahan busuk kot.
yang tak leh blah,servis murah gila.
semurah RM5- RM10.
ayo!harga ayam lagi mahal kot =)



 u touch weols, siap we all ganyang nanti taw =)




 lagi satu isu,bila bab korang tackle awek yg dah ada pakwe.
memang silap besar la kan
lagi-lagi pak we die ada geng.
korang touch awek dia,memang korang akan dibayar la.
kalau dapat duit tak pe jugak
ini tak,lebamlah jugak pipi tuh sekali dengan mata
silap haribulan,masuk hospital.
itu ok lagi,gamaknya meninggal pon boleh jadi =)

 

  kalau langgar kereta macam ni,memang silap besar la kan =)



lagi satu bab bawak motor masa trafik jam
kan motor suka selit-selit celah kete kan nak cepat.
dapat pulak lalu kawasan Bangsar @ Damansara
yang jenis orang bawak kete Mercedes,BMW,chevrolet.
mahu tak nya gelabah nak selit-selit celah kete diorang.
tercalar sikit.gila la nak membayar ganti ruginya.
keje 10 tahun pon baru settle bayar yang calar tu je =)
memang tak berani touch la kan kete diorang.




orang tua kata,jangan sebarangan sentuh.
nak sentuh,kena fikir dulu.takut ada yang berbayar.
kalau bayar murah tak pe jugak.
ini mati hidup balik pon tak habis bayar lagi.




kalau rasa diri tu tak berduit,sentuh barang murah-murah je.
elakkan sentuh barang mahal.kan pecah siapa nak tanggung.
kan ada istilah, "once broken consider sold"
kalau pergi kedai perhiasan,mesti ada tulis cam tuh,
bila tengok harga,tak berani wan nak sentuh.
kan pecah,sape nak ganti rugi.






tapi,kalau isu dara plak macam mana.boleh ke?
once broken consider sold.erk.
sekali dah pecah dara,boleh la kena jual kat mana-mana =)
alamak ada blogger tak matang sentap ke?haha.
pada yang sentap,sori.
memang blog ni ada selitkan elemen sentap menyentap tanpa disedari.
maaf tak sengaja.haha. =)

30 comments :

Rahmad said...

you touch you die..macam gay..

once broken consider sold..
sudah di tebuk tupai dah ble jual dah..
terbaik wan..haha

BRO_MONDAY said...

wnw PCB : yam belah atas tu ok lagi, sampai tang bawah sekali...ades...memam sentap lah pada yam empunya diri..harap jadi tauladan...koh koh koh

p/s : takut lah nak beli kalo ini macam...

Rozuan Ismail said...

@Rahmad sekali ditebuk,ditebuk lagi =)

Rozuan Ismail said...

@BRO_MONDAY sori bro kalau sentap =)

ikan said...

wow .. elok beratur si mak hayam .. posing x hengat .. baek punye!!

BRO_MONDAY said...

its ok...ai x sentap pun, pedehal??? koh koh koh

Rozuan Ismail said...

@ikan kan.mak hayam mana la cantek sgt ni.haha

Rozuan Ismail said...

@BRO_MONDAY haha.tak sentap tapi sentap kan.hik hik.

eyjalukman said...

haha gmbr tu kelakar .

Rozuan Ismail said...

@eyjalukman mesti gambar mak ayam tu kan.hoho

JIJI YU said...

ahha tak menahan tol..aku touch geli2 je pon..

Rozuan Ismail said...

@JIJI YU ye ke touch2 geli,ntah2 layan gak.haha

waN Mohd Salim said...

alamakkkkkkkkkkkk ni ape da .. ade gambo pondan

Rozuan Ismail said...

@waN Mohd Salim bace la entri full.bukan gmbr tu je yg dok citer

Anak Ulu Cheka said...

posing terbaeeekk tu hahahah

b a m b a m ' s said...

wan jgn x tahu..

skang nie ada operation yg boleh kembalikan dara..jeng3...

tapi itu bukan jadi alasan utk jadi TAK DARA!

hello~! pfffttt..

Rozuan Ismail said...

@Anak Ulu Cheka nama pon supermodel.haha

Rozuan Ismail said...

@b a m b a m ' s setuju.serius wan tak tahu.nak kembali teruna ada x.hoho

::blog anak jawer:: said...

pic yg mcm gay mmg tak boleh bla la...yuck..hehhe

-Yok mampir diluk = orang asli...bahaya pendakwah berbayar...

cucu umie said...

seriously kalau yang budak perempuan pelacur tu dulu memang biase dengar dekat sekolah..herm, enth perangai mereka ini, tidak tahu n then pasal couple tu sudah smestinya..haha

Nathirah Ghazali said...

hehs, nice one incik wan (:

Orang Kampung said...

hahaha..
klu pecah dikira jual..
klu ikut perabot tu, klu pecah.. hrga x trun kan..
klu dara, dh pecah.. laku lgi ka.. lgi2 org dh tau.jdi brg pkai buang la.. waaaaaaaaa..

kiwi said...

dlm islam kan dah kata: perempuan yang baik untuk lelaki yang baik dan lelaki yang baik untuk perempua yang baik. SO yang kes kat atas tu kena la cari spesis dia.

Rozuan Ismail said...

@::blog anak jawer:: haha.nakal lor.

Rozuan Ismail said...

@cucu umie x pelah smaa2 kita mintak diorang semua insaf k.

Rozuan Ismail said...

@Nathirah Ghazali smaa-sama

Rozuan Ismail said...

@Orang Kampung kalau pecah dara kerana dipaksa, itu tak pe.semua orang nak.tapi atas rela hati tak tahu lah kan.

Rozuan Ismail said...

@kiwi erk.tapi kita hidup saling melengkapi kalau dapat sesama jahat,macam mana nak lengkap.

ArELeEz said...

blogger sentap yg.. tuttt.. tu, ek? he3..

Rozuan Ismail said...

@ArELeEz no komen =)