Saturday, July 9, 2011

ANNOUNCEMENT | SIAPA MAHU BELI HENFON 2ND HAND NOKIA 5800




Selamat malam geng semua =)




Petang tadi,ada seorang junior wan dekat UKM asked me for help.
dia nak jual dia punya handphone.
Henfon yang dia nak jual ialah Nokia 5800 Xpress Music.
ala,yang touch screen tuh.





 pada yang tak tahu,inilah Nokia 5800 Xpress Music.
 thanks pak cek google =)




sekarang ni aku tunjuk gambar ori kamera yang dia nak jual.
mesti korang nak tengok kan elok lagi ke tak?



abaikan getah kat tepi tuh.wan tengok masih ok condition henfon ni =)




pemiliknya adalah seorang perempuan.
harga yang ditawarkan ialah RM380 sahaja.
tapi kalau nak lagi murah,boleh nego sendiri dengan tuan punya fon.
serius wan rasa murah gila dah ni
ada 3G ngan WiFi kot.ok le tuh kan =)
camera depan pon ada.
sangat senang bagi yang suka make up2 tuh.huhu 




Keadaan fon dan bateri masih lagi ok.
Bagi siapa yang membeli fon ini,akan disediakan sekali charger ori 
dan juga memory card 2GB
tujuan fon ni dijual bukan kerana ia rosak,
tapi pemilik fon ini sudah memiliki fon baru.



jadi,pada sesiapa yang berminat,untuk memiliki henfon ini
atau nak hadiahkan henfon ini kepada rakan/yang tersayang
atau sebagai gajet koleksi peribadi
atau sekadar nak menunjuk-nunjuk duit banyak.haha(gurau je!!)



boleh terus hubungi wan di email
duniaku_57@yahoo.com
atau facebook wan, type ROZUAN ISMAIL
InsyaAllah,wan akan beri contact pemilik fon ini (untuk yang berminat sahaja!!)

8 comments :

cucu umie said...

wah nset tu... boleh tahan ah ad wifi tu

Janatul Ashikin said...

best ni.....

syahira ariff said...

eh,cantik benar tu
harga ok

IMANSHAH said...

broker nih..hehe

shandye. said...

elok lg phone tu...
aiseyh.. klu ada duit leh angkat.
tp memandangkan phone aku pn elok lg... i think i gotta pass on this one... hehe...

SyUhAdA said...

bru je beli fon bru..

Mama Kembar 3 said...

wah cam menarik je nih. dah brapa lama dia pakai hp tu wan?

[sutera kasih] said...

nokia mmg terbaek :)