Friday, July 8, 2011

BILA AKU SEARCH GOOGLE " GERSANG"





Tetiba tangan ni gatal nak main search Google.
erk,nak search apa ye.
kalau search Nora Elena,mestilah keluar gambar dia yang menggugat jiwa aku.
kalau search Azfar Roslan.tak maw aku,mesti keluar gambar poyo dia tuh.
ye lah.tak taw ke gambar dia dengan retis lah.



aku pon usha Nuffnang aku nye top keyword.
owh "GERSANG"
haha.macam ok je.agak-agaknya,apa ye keluar kalau search GERSANG.
jom kita tengok wokeyh.



1)Band GERSANG






kalau yang minat rock kapak tuh,mesti ingat band ni.
kerap jugaklah lagu ni dimainkan di Sinar FM.
lagu popular dia yang jadi feveret aku ialah Masih Aku Terasa.
serius menitik air mata aku nyanyi lagu ni.
pernah nyanyi ramai-ramai ngan kawan lagu nih. 





2)TANAH GERSANG







inilah tanah gersang yang dimaksudkan
ala gersang ni macam tanah dia tak subur la.
lebih kurang kering kontang lah ye =)
kalau tanah dah gersang,ko tanam pokok strawberi pon tak tumbuh.
rupanya ni la kot yang visitor duk cari,tanah gersang.(fikir positif..haha)




3)Lelaki Gersang





eyh,gambar ni tengah gersang ke?
macam terlelap tengah tidur je ni.penat agaknya.
orang gersang ni memang tutup mata ke?
ada yang berpengalaman?boleh tolong jawab tak?(innocent habis!!)




tapi bagi wan kan,yang paling gersang adalah pic ini





alamak,baby ni bogel.tutup mata cepat.
ish,harap je kecik dah pandai buat muka gersang.
kecik-kecik dah reti nak benda tu.tak elok taw.
belajar ngan sape le ni?haha.

19 comments :

..cik gugu.. said...

hahaha gambar lelaki tu xleh blah langsung..!

waN Mohd Salim said...

ngeh3 .. asl budak kecik tu bogel ek

Ujang9897 said...

google la nama aku...hahahaha

cucu umie said...

hahaha..okay tidak ad ap2 yg 18sx pon..kehkeh

Far8 budak baik said...

hahahaha
mmg gersang gile lahhh
baby tuuu kah3

shahjiehan said...

gersang tu lucah ke?

::blog anak jawer:: said...

haha..gersang..ad macam2 maksud..hehe

Cik Rose Cute said...

rindu ke gersang....hihihihi...

Rahmad said...

gersang nama band yg paling lucah..haha

J.Syazwana said...

google lah google.
hahaha

okey tak kelakar
=___=

apik pehe said...

hahaha..wan..kat browser tu..safe search off atau on??jangan buat off tau..nanti keluar benda lain..hahahha

JIJI YU said...

ghupe nak bersin je

b a m b a m ' s said...

double meaning punya entry nihhh!!! :D

KiD said...

nak gugel nama PAK CEK BIOLA lah.. hehehe
Koleksi Tips Trafik Naik dalam Sehari

Rozuan Ismail said...

@Ujang9897 siap ko ujang,aku search nanti, aku buat entri satu pasal ko

Rozuan Ismail said...

@cucu umie mana ada 18 sx lor.huhu

Rozuan Ismail said...

@apik pehe haha.x pe off pon,dah 18 tahun ke atas.huhu

Rozuan Ismail said...

@KiD try lah gugel.mesti gampar pak cek yg hnsem je.huhu

Nour Akmal said...

hahaha..baby tu pun masuk dalm list ke?kelakar plk..