Friday, July 29, 2011

FIRST TIME .. THE BEST TIME..




Selamat malam.




ops lama sungguh tak update belog ni.last pon hampir seminggu. rindu gila dekat blog ni tapi apa boleh buat,banyak keje kena settle. baru je pulang dari Gunung Chamah, buat tesis work untuk final year project. Alhamdulillah,spesimen dah collect dan semuanya berjalan lancar. tunggu next entry ye tentang perjalanan wan kat sana sebab tak leh nak transfer gambar.USB cable tak de =)




kali ni nak borak pasal gathering blogger.Gila r,pecah rekod kot,1 tahun setengah berblog,baru first time gi gathering. seriously,at first,berdebar kot sebab nak jumpa blogger face to face.kalau sebelum ni just baca penulisan diorang,kali ni nak jumpa diorang.




wan pon tengah mood penat,so wan type yang penting2 je. kami berkumpul di Bukit Cerakah Seri Alam sebab tunggu encik Ady Budika join game apa ntah tapi cam best la game dia tuh. lepas settle game dia,kitorang dijemput untuk makan kenduri sempena perkahwinan blogger zulfikar.. opss!! bukan dia tapi adik dia,huhu.memang rezeki kitorang la dapat makan free kan =)




then,kitorang pergi ke Extreme park Shah Alam sebab geng Sahabat Blogger ada jugak buat gathering kat sana.pergh,serius best plus terharu sebab dapat jumpa ramai blogger ngan retis.haha.ramai gaklah yang wan teringin nak jumpa n dapat jumpa.wan tak ambik gambar pon hari tuh.tapi gambar kat bawah ni wan celup dari kengkawan.pinjam ye.huhu =)




aksi wan jumpa blogger.siap nak peluk.huhu =)




 yang ni gambar masa dekat Bukit Cerakah
thanks to Kak Sunah n photographer : Alongusop




 yang ni bergambar dengan nadzri.apsal wan tutup mata tuh?erk.




 bergambar ngan geng blogger =).hiraukan pipi wan yang tembam.haha.




antara blogger pompuan Sahabat Blogger yang join =)




ape pon.thanks buat geng Bala Tentera Typo yang jemput wan join gathering ni.thanks to :







 thanks semua.enjoy it. peace =)

16 comments :

forever love said...

gmbr atq yg okk sikit takde ke... haishh!!

apik pehe said...

amboih wan..dop ajok apik pong..apik ado kat KL doh leni..hehehe..
kalo ader blogger nak buat gath bukak puasa..inform apik tau..hehehe

::blog anak jawer:: said...

seyesly nampak sangat best...he3

fRaMe+LenSeS said...

silap eja nama nadh la wan. Nadzri okeh. ;) maceh

ikan said...

besh3

ana AuNi said...

semua org mule2 nervous...then bile da kenal kalah retiss..haha.. :P

JIJI YU said...

haha..aku cam bernafsu gak ni

Sunah Sakura said...

suka, suka! macam best ajeee... jeles laaa... nak join jugak gather2 ni... :p

mr.dinie said...

waa..cam happening je,,,XD

cucu umie said...

kehkeh..okay lh tu bro dpt juga pergi gatheringkan..haah ayie nie blom pernah pi lg..huhuhu

Iffah Afeefah said...

wan gamba aku npe tak blurkan

slamat jauh huhu


bestttt jom g lgi hahaha

Suhaili Sarif said...

hoyeahhh

pak cek da balik.hehehe
nnt kita jejumpa lgi ya

Aimifiqa said...

bestnye dapat jumpe geng2 blogger.

LUTFI SYAFIQ said...

ingat nak pergi at first. tapi segan pulak. haha

~..Lesung Batu..~ said...

untunglaaaaa..kekekeke

AlongUsop said...

kak sunah ayat macam tak singgah je.. haha..

ina pon same..



wan. ko memang tembam.. lalala :P