Saturday, July 9, 2011

IBU BAPA MELAYU, ANAK IRAS 'MAT SALLEH'




Selamat pagi geng.




tak nak cakap pasal bersih.
sebab dah diharamkan.tak bersih dah.
sekarang nak cakap pasal satu tajuk kat akhbar.
macam seronok pulak macam pasangan suami isteri ni.
dapat anak ala-ala mat salleh gitu.
padahal mak bapak nye melayu aje.tak caya?




 Puteri Sarah dan ibu bapanya




amacam?percaya tak?
haha lain kan mak bapak dengan anaknya.
inilah namanya rezeki.yang budak tuh namanya Puteri Sarah.
memang budak ni jadi bualan orang ramai.
ye lah,sangat berbeza dari wajah ibu dan ayah dia.
genetik manalah budak ni sapu ye.hik hik.




masa Puteri sarah lahir tahun 2008,doktor pon tak caya
manalah tahu kot-kot tersilap ambik anak kan.
buat ujian DNA memang sah puteri sarah ni anak mereka.
doktor jugak mungkin anggap Puteri Sarah ada penyakit albino
tetapi,sebenarnya dia normal.
itulah anugerah tuhan ye.tak siapa menyangka.




p/s wan pon mengidam nak anak macam Nora Elena.cantik.kih kih.



SUMBER : KOSMO ONLINE

18 comments :

Roti Telur said...

Rezeki n anugerah Allah SWT..Pelik tp itulah hakikatnya.

JIJI YU said...

kuasa tuhan kan..

Aman Ibrahim said...

cantik ciptaan Allah..

shaffique said...

wah, bila besar jadi artis la ni. huhu. ;)


My latest entry : Takabisha, Roller Coaster Tercuram Di Dunia

Tanakwagu said...

berfikiran positif la. mungkin datuk nenek dulu ada waris omputeh :)
memang istimewa family ni

Shafiq said...

subhanallah..

senyumSOYA said...

waa...special!! heheh..alhamdulillah..anugerah tuhan~ (^^!

wanacesh said...

wah,,rezeki Allah nak bagi sape2 dia nak,,hehe,harap2 budak tu besar jadi orang yang berguna sesuai dengan kecantikannya,,jangan tergedik2 sudah,,hihi

Amalina said...

Wah, best dapat anak mcm ni xD

::blog anak jawer:: said...

banyak mengidam western food mase mengandung ni..hehe

shandye. said...

comelnya...

tp i bet dia ni besar2 nnt sure ramai org akan ejek dia tuduh dia anak angkat sebab dia nampak beza sangat2 dari parents dia.


aku harap parents dia explain terang2 kat dia yg dia tu bukan anak angkat dan sebenarnya anugerah Allah yang istimewa.

ngee...

cucu umie said...

kuasa Allah dan anugerah Allah bt keluarga tersebut... comel adik tu

Scarlett O'Hara said...

Kulit dgn rambut macam mat salleh tapi muka tetap melayu.

..cik gugu.. said...

ni msti time ngandung mak dy slalu tgk cte omputih nih.. hik hik hik~

..bicara hati ke hati.. said...

comel la anak dy,lain sngat.rezeki..:)

[sutera kasih] said...

Subhanallah..kuasa Allah swt..comel budak tu, bertuah parents puteri sarah :)

hafisvr4 said...

comel, memang rezeki dia, kena jaga elok2 takot org kebas,huhu

Zul Fattah said...

ooo.. subhanallah..
http://zulfattah.blogspot.com/