Wednesday, July 20, 2011

I'm back =)




selamat pagi.




pergh,rasa rindu betol pada blog ni.dah seminggu lebih rasanya blog x update.almaklumlah,balik rumah sepenuh masa bersama keluarga.masa dekat rumahlah nak tolong mak kutip buah salak kat belakang rumah,sambil buang ranting kayu yang dah buruk.




tolong jugak bagi kambing jiran makan buah salak.memang mantap.makan buah salak sekali dengan bijik.hebakk!!ada yang tak kenal buah salak? toink!! jap nak cari kat pak cik Google.



ni lah buah salak ye kengkawan =)




kat rumah,makan memang heaven lah.sebut je buah apa,semua ada.biaselah dekat kampung. buah rambutan,buah durian,buah mangga, buah salak,buah mata kucing.kira lengkap ah.huhu.siap pulut durian pon makan.haha. memang sakanlah makan.tu yang perut pon kembung =)




sepatutnya hari ni wordless wednesday kan?tapi lantak la.sebab dah lama tak update,banyak benda nak diceritakan.ok.lagi 5 hari wan akan panjat gunung Chamah dekat Gua Musang kelantan.Gunung tu agak tinggi taw.agak memenatkanlah nanti,tapi harap enjoy join ekspedisi tuh.korang pernah join ekspedisi panjat gunung?cerita lah sikit.




Subhanallah.Inilah Gunung Chamah.cantik kan!!




ini adalah trail untuk ke Puncak Gunung Chamah.agak mencabar =)




lepas ni kena siap sedia pergi jog,minum air banyak-banyak dan jaga kesihatan.ye lah,nak daki gunung ni kenalah ada persediaan rapi orang kata.Doakan wan selamat pergi dan pulang.Amin.

20 comments :

alien said...

panjat gunung hati2
nak puasa dah ni
pastu raya

::blog anak jawer:: said...

lama betul menyepi... Gud luck...

JIJI YU said...

semoga selamt le tu

Adam Roslan said...

Rekreasi. Lama tak panjat gunung neh.

..cik gugu.. said...

yeay yeay !! pak cek da blk ;)

アヌム ちゃん said...

ptut lama menyepi..heee..aa buah salak..sedap tapi kelat2 sikit kan..aa tekke hiking nnt..penah gak hiking dulu..mmg best..heee..pastikan bwk peralatan secukupnya ye..have funn nnt! wahh tiba2 rindu hiking time skolah dlu.heee

shandye. said...

selamat kembali.

btw, tak berapa suka buah salak. kelat.

NURUL NADIAH MAMAT said...

long time no see...ekeke...
kat sini tgh meriah ngn rambutan dan durian..fresh...!!

hati2 nanti.. :)

Shafiq said...

Lama menyepi.. :-)

Aimifiqa said...

welcome back! dah lme x jumpe kat dunia blog ni. hehe

Heidi Shafiq said...

dah sampai puncak nanti tolong tulis name aku kat atas sane ye..

cucu umie said...

selamat kmbli wan..kehkeh dh lama juga ayie tak join panjt2 gunung nie..aishhh rindunyer..hehe

azrijohan said...

wooo,
hati-hati panjat gunung tu nanti

buah salak sedap:)

KiD said...

patut lama tak nampak.. pasni bertapa kat gunung laa tuh.. hehehee

NadiRah said...

ptot lama menyepi...hehhee..
member nad aritu pnjat puncak ulu sepat...huhuhu

aCu said...

oh. skrg musim buah salak ye? kat opis pun sume duk sibuk makan buah salak.

peNulis SeNjA said...

bertapa kat gunung pe nye hhHAAAAAAAA

Puteri Iqa Izyan said...

huaaa.heaven gila kalau dpt mkn buat salak o_O

BRO_MONDAY said...

wan PCB : patut lah lama x nampak yu update blog ('',) welkam back!!! wah!!! best nye buah salak, lama dah x makan buah ni...

hafiz hafizol said...

UNTUNGLAH MAKAN SALAK.... UNTUNGLAH DIA..... UNTUK LAH DAPAT DAKI BUKIT KIY.... HAHAHAHA.....