Thursday, July 21, 2011

IT'S NOT COOL.. ITU CARI PASAL




Selamat pagi.




boy : girl,ko suka laki macam mana?



girl : aku suka laki hisap rokok.nampak macho.serius muka diorang cool     gila.


boy : ko tak kisah ke bau rokok tuh?



girl : bau dia tu buat aku jatuh hati kat boy tuh.




 cool ke??tepuk dada tanya hati




setuju ke tak?memang ada girl yang suka bakal bf dia hisap rokok.katanya baru nampak jantan,macho dan cool.katanya lah.kata orang lain belom dengar lagi.






cool ke kengkawan?mungkin.tapi baguslah ada bf yang hisap rokok. memang sesuai untuk sape-sape yang rasa dah hidup lama sangat. biasenye orang yang hidu asap rokok ni efek dia lagi teruk dari orang yang hisap rokok.




ape pon aku rasa ok je orang hisap rokok.kawan-kawan blogger ok je yang hisap kan.sihat je.anak pon comel.haha.




lagi satu,ada jugak girl ni suka bf dia yang suka merempit.bila bf dia merempit dan menang,bangga gila sakan lah dia. bagi dia,bf menang rempit ni,kira bf dia hebat,macho.pandai race.




 budak ni mesti macho bila dah besar nanti =)


 




ini pon sesuai untuk yang rasa dah bosan dengan hidup dia dan cuba untuk mati.try lah naik motor ngan bf tuh,then rempit ikut celah antara dua trailer panjang.tengok nasib lah ye.




haha.wan pon pening ngan entri ni.rasa cam pendek je.




p/s 
kalau laki pandai masak,memang nampak cool.tak caya? jom tengok sini

18 comments :

alien said...

bakpe bangga ngn aksi2 tu
tak guna pun

Azwa Azee said...

huhuh..rokok and rempit? that's not cool

anamizu said...

errrr tak suke bau rokok T___T







*lame x jenguk wan T___T

nizamsani said...

bakal menjadi pelumba motor yang ternama budak ni.

BRO_MONDAY said...

wan PCB : ai nak bagi sikit nasihat kepada yam baca entry ni dan komen ai ni ha..

"kepada gadis² di luar sana, x yah lah anda memilih bf/teman hidup yam merokok...dan juga mat rempit/samseng jalanan...xde best nye pun...baik carik yam baik², berpelajaran tinggi, tapi kalo dah jodoh, sape pun x leh nak wat pe, hanya DIA Yang Maha Berkuasa..."

Pesanan ringkas dari seorang perokok dan bekas mat rempit...

koh koh koh

Puteri Iqa Izyan said...

woo.. rimas gila dgn org hisap rokok.

Roti Telur said...

tak macho langsung lelaki merokok.kehkeh..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

erkk mula2 jatuh hati..pastu tukar jatuh sakit..huhu~

azalia hjsalleh said...

anti org merokok.
seriously x sukaaaaaaa

cucu umie said...

bagi ayie tidak ad macho yer jika lelaki itu perokok mahupon mat rempit.. nothing you can get but you only can get sick..huhuh

irwan miswan said...

perempuan mane suke bau rokok,salah tu. perempuan suke bau ketiak laki hehehe. tak caye? tanye la yang dah kawen hehehe

Shafiq said...

Tak pandai merempit dan tak merokok. Tak kisah pun kalau tak macho disebabkan saya tak buat perkara di atas. :-)

Aimifiqa said...

tak suka laki rokok. dan tipu kate dia tak rokok. padehal kat gmbr dia terang-terangan hisap rokok. ape kes? I hate smoker.

b a m b a m ' s said...

x suka laki smoking.. moga2 dijauhkan drpd dpt husband smoker..huhuhuh...

mau semput hari2.. ahhahah

KiD said...

wan lagi machoo... hehheheh
Selamat Tinggal Streamyx...

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..bab pandai masak lagi cool aku setuju...

Nour Akmal said...

anti rokok n asap rokok...
apa2 pun tpulang lh kan kat individu tu..
dh bsr,dh blh pk sndiri..

fRaMe+LenSeS said...

nak jadi anak murid budak tu. :P