Sunday, July 10, 2011

SITI NURHALIZA BAKAL SAMBUNG PENGAJIAN DI UITM




Selamat petang.
entri terakhir before balik rumah dalam seminggu.
oo yeah balik kampung!! jangan dengki ye.
dok senyap-senyap.hehe.




wan baca berita ni pon dekat BH online.
Penyanyi no 1 negara,Datuk Siti Nurhaliza akan sambung pengajiannya
di UiTM dalam bidang muzik,seiring dengan kerjayanya sebagai penyanyi.
sebelum menjadi penyanyi,siti hanya menamatkan zaman pelajarannya
setakat SPM sahaja.
harap lepas ni Datuk Siti teruskan pengajian sampai diploma ye.
kalau boleh sambung,teruskan sampai ke peringkat Ijazah,Master dan PhD
barulah orang pandang artis Malaysia ni berilmu =)
salute to Datuk Siti!!




Dato' Siti Nurhaliza




Siti sekarang ni sedang berbincang dengan pihak UiTM
dan berharap segalanya akan berjalan dengan lancar.
perkara ini turut disahkan oleh Naib Canselor UiTM
dan mereka menerima hasrat siti untuk meneruskan pengajian
universiti mana yang tak nak penyanyi popular jadi student mereka kan =)




Siti kini bersedia untuk membantu memungut dana MDAB UiTM
iaitu satu dana yang membantu mahasiswa yang kurang berkemampuan
untuk meneruskan pelajaran mereka di UiTM
Siti akan mengadakan konsert malam Gala dengan kerjasama UiTM
dan hasil jualan konsert tersebut sebanyak RM100,00 akan diberikan
pada tabung dana MDAB UiTM
serta RM30,000 dari SimplySiti dan RM10,000 sumbangan peribadinya.




Semoga Datuk Siti akan belajar bersungguh-sungguh nanti
dan dapat mengharumkan nama UiTM
Good Luck




SUMBER : BERITA HARIAN ONLINE



p/s masih terharu dengan apa yang Penulis Senja buat.

29 comments :

i'm ezza haniza said...

ohhh.bagus sangat dah la tu!hehehe

Kalamhati said...

Bagus la..di samping tambahkan ilmu..dia membantu mereka yg memerlukan..satu usaha yg patut kita puji..

..cik gugu.. said...

tu diaaaaaaaaaaaaaaa.. bgus3~

shafiqabdshukor said...

bagus2...
nak tingkatkan diri..

cucu umie said...

wah, mantaplah siti..bgus untuk diri dia jugakan..smbung bljo..

Umedia Network said...

Aik!!! camne ngn Datuk K nanti. Tak ada aktiviti lah Datuk K nnti. haha. Btw, nice info. :)

hana sudradjat said...

cool!

Miss Y and Her World said...

yeke ni? baguslah tu. never too late untuk belajar. yang penting semangat. gambate !!

Muka Macam Kau? Sorry, Aku Tak Pandang
Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya

hawiz said...

wahhh..nice2....hawiz pon kt uitm nie..hihi..agak2 dato' nk study kt uitm mana yer?..^_^,..nk sign..hihihi..

Rahmad said...

klu artis semua berpendidikan tinggi kan best..

macam Heliza Helmi..hehe

JIJI YU said...

datok K kawen la satu lagi

Far8 budak baik said...

waaaaaaaaa
sonok lahh kawan
aku yg bljr kat uitm
shah alam skrg...
grrr tak puas hati betol lahh..
nape tak kat uiaa..hahaha

belog|amiyo said...

tak apa SPM pon. rezeki di tangan Allah.

YanaMIB said...

bak kata pepatah, belajar smpi ke negeri china..bagus lah ct mmg nk smbg blaja kn..btol ckp ko, br lah org akn pndg artis mesia ni berilmu.. =)

BRO_MONDAY said...

wan PCB : sama² lah kita doakan kejayaan beliau...('',)

apik pehe said...

hehe...kena jadi cam dr fazley..penyanyi yang berjaya..hehehe

Nour Akmal said...

smgt tu Datuk Ct nak smbg study..
bgs lah kan..

Qaseh dalia adelia said...

wahhh sambung study .. boleh ke .. hihi

iPai said...

untung r budak uitm nanti .. hari2 jumpa kak siti

hazanis said...

waaa..gud news..

Cempaka R.Minta said...

hii
cempaka sudah nak habis belajar kat u ...baru dato, nak masuk.rugi -rugi

KiD said...

selamat masuk uitm ler tok ti.. hehehe
Blogger PR4 Bongkar Tips Earning Nuffnang!!!

ahsfantasy24 said...

Alhamdulillah..
tak rugi menuntut ilmu kn?
artis2 muda perlu mulakan dr awal.
jgn leka sgt dgn duit masa laku :)

Jom Jenguk:
Kamu Melayu? Apa kamu tak sayangkan bangsa? Tak cintakan Bahasa? Tak terfikirkah tentang anak-anak kampung? Jangan pentingkan diri sendiri! Jangan hina dan perlekeh bahasa kita!

Acik said...

apa sumer org balik kampung ni .. makin jelesssss!
gud luck to Dato Siti

[sutera kasih] said...

ok la tu tok ti, good luck yerr tok ti :)

Addin said...

superb la datuk siti ! ;)

Nur Syazana Mohammed Sani said...

wah ! teringin jugak ea ct nak sambong belaja ^^ bagos la =)

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

suke purnama merindu je..

nelly said...

wah ..baru tau yang dia sebelum ni takat SPM ..tapi ,..
harap D.Siti dapat lakukan yang terbaik untuk sambung belajar !
:)

chayok2 !