Thursday, July 7, 2011

THANKS AGAIN =) | BLOG REVIEW




Selamat petang.




InsyaAllah,wan akan review 3 blog yang terakhir
yang join segmen wan hari tu.
Alhamdulillah,6 blogger sudah di review.
nak lihat senarai penuh blogger yang join,boleh klik sini




1)Siti Zaleha

Follower terkini : 424 orang.
ingin tahu blog siapa pilihan siti zaleha?
adakah anda? boleh klik header bawah ni ye =)






2)Cik Bibik

Follower terkini : 179 orang
cik bibik juga punya pilihan hatinya tentang blog terbaik bagi dirinya
adakah blog anda yang jadi idamannya?
boleh klik di bawah ini








3)AzriJohan
Follower terkini : 936 orang

Azri,si hensem ni pon punya blog pujaan hatinya.
Adakah belog anda yang terpilih?
jom klik header di bawah ini.









Alhamdulillah,akhirnya tamat sudah review untuk 9 blog.
InsyaAllah,kalau ada masa,wan akan buat segmen lagi.
jangan lupa terjah belog mereka semua.InsyaAllah.




iklan penaja =)
Inginkan kereta mewah Audi A5 Coupe?Maybank ada caranya =)
sila klik di bawah!!







p/s minggu depan,wan akan kurang aktif berblog.
fokus kepada sampling untuk tesis.

9 comments :

..cik gugu.. said...

sonoknye dyowg kne review ;)

cucu umie said...

jom terjah blog mereka..lama tidak jalan2 nie..hehe

アヌム ちゃん said...

byknye review blog :)

aa edit kasi compact gambar tu dekat picasa..

ciK biBik said...

tq..^^,

KiD said...

jom terjaaaahhh... abe wan, klate tok cuti ko, menang Super.. hehehe
Aku Menang Bowling Terbuka Putrajaya tapi...

JIJI YU said...

waa aku nak review orang jugak le

apik pehe said...

hehehe..lajunyer wan...apik tengah kejar ni...

Rozuan Ismail said...

@KiD x duk klate la loni abe kid.huhu

Siti Zaleha said...

tq