Monday, July 4, 2011

THANKS TO PARTICIPANTS =)




Selamat pagi.




Alhamdulillah.
akhirnya settle juga segmen yang wan anjurkan.
Ada 9 orang yang sudi join.
InsyaAllah,wan akan review ke 9 blog yang join.




di bawah sini adalah link blog-blog yang join.










untuk sesi pertama ini,
3 blog pertama akan direview.



1) Cik Gugu
Follower terkini : 1939
nak tahu Cik Gugu pilih blog siapa?
klik banner kat bawah ni.







2) Syaf
Follower : 812
nak tahu syaf pilih blog siapa.
sebagai blog kesukaannya.






3) Moon Johari
Follower terkini : 151
nak tahu blog mana kesukaan Moon?huhu.




8 comments :

iPai said...

wah .. dah stat review dah .. uhuhu .. tak sempat dtg sini ari tuh ..

theme pun dah tukar .. makin hijau/kuning lagi sekarang ..

Adem and Cats said...

bagus2 bantu membantu

blog saya ademncats

YanaMIB said...

eh aci x klu aku nk soh ko review jugak blog aku wpn xjoin segmen ko..aci la aci laaaaa~ =P

puteraduyong said...

wah..tak sempat nak join... ;)

Rozuan Ismail said...

@iPai ini hasil sentuhan ayie.huhu

Rozuan Ismail said...

@YanaMIB haha.kan tak pasal2 wan kena serang pulak nanti

Rozuan Ismail said...

@puteraduyong tak pe,lain kali ok =)

..cik gugu.. said...

tq review pkcek.. baru ary ni pasan..