Saturday, July 2, 2011

TOKEN OF APPRECIATION




Selamat malam.




"orang berbudi,kita berbahasa..
orang memberi,kita merasa.."




Alhamdulillah,hari ni wan dapat pengiktirafan dari 2 orang kawan wan.
tak sangka mereka memilih blog wan antara banyak-banyak blog.




yang pertama,blogger Ujang yang femes tuh,
pilih belog wan antara blog yang dia suka baca.
terharu beb bila blogger senior yang dah lama berekcimpung ni
minat baca entri kita.
wan ingatkan entri wan ni sekadar saja-saja,
rupanya ramai jugak yang baca ye.
nak kenal blogger femes ujang tuh?
klik header dia kat bawah ni ye.









tak sangka lepas Ujang bagi penghargaan,rezeki dari tuhan datang lagi.
blogger yang rapat ngan wan iaitu Ayie telah pilih wan sebagai pengomen tegar
untuk blog ayie yang terbaru.
siap buat entri untuk wan dan yang paling wan terharu ialah,
Ayie hadiahkan sebuah banner baru untuk wan.
dan sebuah template baru untuk blog wan
wan terharu sangat-sangat sebab ada jugak yang sedar 
kehadiran blog wan .ingatkan semua tak kenal.
nak tengok x banner baru yang wan dapat,
dengan template baru yang ayie buat untuk wan?
boleh klik header bawah ni ok









Syukur pada tuhan dengan pengiktirafan yang diberikan oleh kawan-kawan
InsyaAllah,wan akan tingkatkan lagi kualiti entri blog wan
untuk bacaan semua.




p/s pada semua yang join GA Ady Budika ke London a.k.a. Bandung,boleh tengok keputusan dia disini (sila klik).. wan tak menang.huhu!!its ok =)




 

9 comments :

Roti Telur said...

cantik template baru..huhu :-)

FasiHaH SupiaN said...

wah....tahniah wan :)

azrijohan said...

wah,bertuah nya jadi wan

cucu umie said...

kehkeh,..thmlz wt wat entry untuk ayie jer..susah plak.. btw, ayie dah send dekat fb wan dia pnye templete tu..wan boleh ah tgok nand download.. siap dengan banner sekali

Darkbatman said...

tahniah bro.. aku xsempat nk wt segmen2 cmne.. skg internet bru je nk ok.kehkehkeh

apik pehe said...

hehehe..tahniah wan..ko memang layak

KiD said...

untung laaa ada peminat tegar.. :)
Tingkatkan Trafik Dengan Komen dan Entry Terbaru d...

..cik gugu.. said...

untung lah pak cek..

gugu ada tag pak cek
http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

Rahmad said...

ujang baik hati tlg promote..hee