Saturday, August 6, 2011

FILEM WAJIB TONTON.. AKU TAK BODOH





Assalamualaikum dan salam sejahtera.
selamat berpuasa pada semua.




Wan baru je settle tengok satu filem Melayu dekat youtube. tak sangka dekat youtube pon boleh tengok satu filem full.Tajuk filem ini ialah "Aku Tak Bodoh"




Sangat berbaloi menonton filem ini sebab banyak sangat moral value. pada yang belum menonton filem ini,boleh tengok cerita ni kat bawah ni ye. filem ini berkaitan dengan parenting @ keibubapaan. tentang kehidupan ibu bapa sekarang yang terlampau sibuk dengan kerja sehingga lupa beri kasih sayang pada anak.




ada satu scene dalam filem ni buat wan sebak bila bapanya pukul anaknya yang sebenarnya tidak bersalah.memang touching la bila tengok waktu petang ni. 








selamat menonton ye kawan-kawan.




p/s malam ni wan dah nak berangkat pulang ke Kelantan.mahu berpuasa dan raya kat sana.Doakan segalanya lancar.Selamat tinggal =)



25 comments :

..cik gugu.. said...

selamat pulang.. tc ;p

cucu umie said...

ala, ayie tak boleh tgoklh..herm, line internet tak kuat sgt.. nty ah kalo line okay..

Fyzal said...

agak-agak berapa bintang ko boleh bagi kat movie tu?

JIJI YU said...

takleh nak tgk ni

Aimifiqa said...

da tengok. dan mmg best dan harus dijadikan tontonan. cool!

Mr.Thinker@Ali said...

cerita ni, bg mak bapak kita tgok bagus. sama gak cerita I'm not stupid. cerita2 mcm ni, yg penuh moral value, bkn bgs untuk kita jaa, mak bapak kita pn bgs gak. kadang2 mak bapak ni x faham apa yg berlaku. harap2 cerita ni menjadi suatu medium untuk mak bapak terbuka minda dan hati. cerita ni mmg layan. Double Thumbs up!

Mr.Thinker@Ali said...

cerita ni, bg mak bapak kita tgok bagus. sama gak cerita I'm not stupid. cerita2 mcm ni, yg penuh moral value, bkn bgs untuk kita jaa, mak bapak kita pn bgs gak. kadang2 mak bapak ni x faham apa yg berlaku. harap2 cerita ni menjadi suatu medium untuk mak bapak terbuka minda dan hati. cerita ni mmg layan. Double Thumbs up!

edaman said...

EyA da pena tngok da kat dvd d uma.citanya mang bez..

Encik Luncai said...

dah tgk citer ni..not bad la..btw selamat pulang ke kg halaman..

azalia hjsalleh said...

ye mmg best cite nie

apik pehe said...

lajunyer wan da nak balik..hahaha..

SyazwanSarawak said...

internet lembab T-T

btw selamat balik kampung bro

Mama Kembar 3 said...

selamat balik kampun wan. mesti best berbuka posa makan masakan mak :-)

KiD said...

aku pung tak bodoh... hehehee

qasehraihan said...

slmt pulang ke kmpung halaman..

irwan miswan said...

leklok bro!!!hehehe

Orang Kampung said...

thanks..
msti tgok.. :)

Alin Marlini said...

tak penah pun lagik..

Kalamhati said...

sedak weh dio kelik klate doh..huhu

アヌムちゃん said...

wah sakan balik kg ni..patut lama senyap..selamat berpuasa..cite atas ni mcm best je..nk tgkla nnt.heeee

cik_paan said...

aku tengok yang i'm not stupid...yang versi singapore nye dulu

memang best

Ajeyy Rawk said...

salam ziarah :)
jemput laa datang jenguk entry terbaru saya yer .. :D

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/hasil-edite-gambar-dengan-picnikcom.html

Ajeyy Rawk said...

salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

Puteri Iqa Izyan said...

cite ni mmg siyes best =D

ahsfantasy24 said...

hehe.. kne cari gak nei :)


Terjah;
1. Saat benar kamu ingin pergi
2. Kisah cinta Lia