Friday, August 5, 2011

BILA TIKET BALIK KAMPUNG SUDAH DIBELI =)




Selamat petang dan selamat berpuasa




owh,wajah mana yang tak senyum sampai ke pipi bila tiket balik kampung untuk berpuasa kat umah sekali pakej raya sudah dibeli.pergh,walau baru 4 hari puasa, tapi tak sape yang tahu perasaan berbuka seorang diri.syahdu gila.sekadar ditemani kucing yang gila jugak nak bukak puasa padahal tak puasa.




baru je beli tiket keretapi balik Kelantan.haha.malam esok pukul 9.nasib baik ada tiket,kalau tak de,mahu nak menangis wan dibuatnya.tapi kesian pulak rumet tercinta, along usop yang kena tinggal nanti. apa boleh buat, tiket ni kena beli cepat.lambat-lambat nanti habis.faham-fahamlah berapa ramai nak balik pantai timur nanti.




sebenarnya wan patutnya dah cuti 3 bulan dah.tapi sibuk buat sampling tesis dengan short semester.terpaksalah berkorban kan walau agak penat sikit. tapi apepon,esok adalah hari terakhir wan kat Bangi sebelum balik kampung..oo yeah! rindu gila nak jumpa mak ngan ayah.




p/s pas ni jarang dah online.bila kat rumah boleh fokus nak berpuasa =)

5 comments :

cucu umie said...

selamat kembali kerumah yer wan..berkorbn sikit untuk kejayaan mse depan..

JIJI YU said...

kalo ngadap tenet takleh fokus nak pose ke bro..ehehe

IMANSHAH said...

ada jugak kucing teman bukak pose,, saya sorang2

yad'z said...

kire ok lah tu.. kucing tu prihatin nak teman buka puasa.. hehhee

J.Syazwana said...

dah beli gak.
huhuhu :)