Saturday, August 6, 2011

HADIAH BULAN PUASA DARI NUFFNANG =)





Selamat pagi dan selamat menjalani ibadah puasa untuk hari ke 6.




owh,setelah agak lama kecewa dengan Nuffnang sebab tak bagi Buffered Earning, akhirnya Nuffnang hadiahkan sebuah BE sempena bulan Ramadhan penuh Barakah ni. Inilah rezeki Ramadhan kali ini.




owh ya,kali ini BE disponsor oleh satu syarikat telekomunikasi gergasi Malaysia iaitu Maxis.owh,sangat jarang ye maxis sponsor blog i.biasanya Digi. owh mungkin mereka dah lihat potensi blog aku.haha(sila muntah kalau rasa nak batal puasa ye..haha cuak2!!)









nama BE kali ni ialah Maxis Prepaid Data Roaming  (Grapevine) .. pergh,i dapat grapevine jugak.macam tak percaya je.tapi yang peliknya tak keluar pon grapevine tuh bila i bukak my blog.tak pe lah,itu semua tak penting.yang penting,kena struggle buat entri banyak-banyak.




bila bercakap tentang maxis,dulu wan pakai line maxis jugak.masa zaman sekolah menengah dulu.tapi sejak kebelakangan ini,celcom telah ambil alih hati wan.mungkin sebab ada Upax kot.khas untuk student.so call and sms rates dia sangat murah.




p/s wan tak tahu mana satu iklan BE tuh. nak senang cerita,korang klik lah semua iklan yang ada ye =)

18 comments :

y u y u Z u l a i k h a said...

TAHNIAAAHH :)

fRaMe+LenSeS said...

nak migrate dari meksis. cekedut. tak suka. :P

y u y u Z u l a i k h a said...

TAHNIAAAHH :)

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

fuyoo....... leh blanje la ni

Encik Luncai said...

tahniah

JIJI YU said...

balnjo kawe lemang la wea

cucu umie said...

Alhamdulilah blnje ayie lh lepas nie..hehehe

zaireey said...

Tahniah Bro

Amirul Amin said...

tahniah..hehe

solomolo said...

bestnye....

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

TAHNIAH !

SALAM RAMADHAN

EXCELLENCE!

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

TAHNIAH !

SALAM RAMADHAN

EXCELLENCE!

Azwa Azee said...

wah!!!!!!.congrats

irwan miswan said...

belog ko memang mantap la wan huhuhu

mr_right said...

mr right da lame ta dapat duit dari nuffnang.. sobsobsob
da ta tau nak buat ape dahh..

FENOMENA SENTAP MENYENTAP

alongxp said...

gua jeles... huh... :(

kiwi said...

alhamdulillah,bertambah rezeki. tahniah wan :)

..cik gugu.. said...

lama pakcek menghilang..