Wednesday, August 31, 2011

SALAM AIDILFITRI DAN SELAMAT HARI MERDEKA KE 54


Assalamualaikum dan salam sejahtera.





Alhamdulillah,hari ni dah hari raya ke 2.Sudah selesai kita semua berpuasa selama sebulan dan hari ini kita sambut kemenangan sebulan kita berpuasa. Tak terlambat kot untuk wan ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir dan Batin dari hujung rambut sampai ke hujung kaki buat semua pembaca setia blog pak cek biola termasuk haters blog ni.




So,macam mana dengan hari raya pertama korang tahun ni?best x? wan macam biasa je ,cuma penat sikit.macam biasa awal pagi bangun mandi sunat raya,pakai baju baru dan terus straight solat raya di masjid kat kampung wan. Lepas tu ziarah rumah jiran dan saudara mara. Alhamdulillah,dapat jugak duit raya tahun ni =). oo yeah!!




By the way, hari ini jugak cuti umum sebab hari kemerdekaan negara yang ke 54. Kepada semua warganegara Malaysia ,wan juga nak ucap salam kemerdekaan. Semoga kita semua kekalkan kemerdekaan yang telah kita kecapi selama ini. Lupakanlah segala persengketaan dan pergaduhan kita selama ini.




sebenarnya ramai sangat orang tanya ke mana wan menghilang selama ni,wan ada je kat kampung ni.cuma wan jauhkan diri dari menulis dalam dunia blog ni.ada sedikit rasa terkilan dan kecewa untuk menulis ,mungkin wan ni bukanlah seorang yang kuat semangat untuk menempuh segala tohmahan orang.tapi,ape pon wan dah pulang kembali untuk meriahkan arena blog Malaysia (haha.ayat nak ajet mantap je!!)




ok lah. Selamat Hari Raya Aidilfitri semua dan Selamat hari Merdeka

7 comments :

..cik gugu.. said...

slmt ary rye wan ;)

JIJI YU said...

selamat raya pakcik

cucu umie said...

selamat hari raya maaf zahir batin wan.. semoga ukhwah yg terbina ttp akan terjalin..kuatkan smgt cept2.. jgn lemah okay..

Mama Kembar 3 said...

aik dah besar panjang pun dpt duit raya lagik? jeles nih hehehe

btw, selamat hari raya wan! jgn mudah patah semangat & teruskan berblogging yer :-)

EZAD AMIR said...

cmat hr ry pakcik..kim salam kt mak ayah..eklekekeek

Wan Collection's said...

slmt hari raya wan,
sori sgt lama tak dtg.

akak sgt bz. anyway, semoga maafkan segala kekasaran n kekhilafan akak slma ni...

zulhilmi.tempoyak said...

selamat hari raye...;)