Monday, September 12, 2011

GIVEAWAY DUIT RAYA DARI JEPUN :)




Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Alhamdulillah ,today is my first day semester baru and final year dekat UKM.Everything berjalan lancar and smooth.ok!!hari ni wan nak join satu giveaway daripada akak kita yang tinggal dekat Jepun.memang wan pembaca setia blog dia sebab best baca pengalaman dia. ye lah,orang Malaysia tinggal di Jepun,mesti best kan.









nak join klik banner atas ni ye =)




wah!!mesti best kalau menang, dapat duit raya eksklusif.jangan main-main!!bukan duit Malaysia tapi duit Jepun.kira Yen la,bukan ringgit.nak join?mudah dan simple je.jom kita tengok syarat-syarat dia.




1)mestilah jadi follow blog From Me to You


2)buat satu entri tajuk Giveaway Duit Raya Dari Jepun :)


3)Copy banner dan link kan ke entri ini.

4)tinggalkan link entri berserta e-mail diruangan komen.







mudah je kan.tunggu apa lagi!jom cepat sebelum tarikh tutup.tarikh tutup adalah 16September2011 pukul 11.59 malam.



p/s hadiah,cara pemenang dipilih dan tarikh pengumuman pemenang boleh dilihat di sini

5 comments :

cucu umie said...

semoga berjaya yer wan...

aleen aiden said...

woahh,bile lah rezeki alin dapat jejak jepun pulak.keh3

gudlak! ^_*

Saiazuan said...

adoi malas tul nak join segment ni..haha slmt brjaya ;D

アヌム ちゃん said...

thanks ye sudi join wan^^ good luck new semester :)

aCu said...

selamat kembali ke ukm wanje! :)