Saturday, September 10, 2011

I AM A COOL 90% MALAYSIAN!!




Assalamualaikum dan selamat pagi.



owh ye,breakfast apa pagi ini? kalau anda betol2 orang Malaysia,for sure roti canai,nasi lemak jadi pilihan kan.kenapa wan kata wan ni seorang rakyat Malaysia yang cool?poyo seyh. korang tak percaya kenapa orang kata wan cool?jom tengok!!




 90% kot.tinggi tuh wan dapat jawab




owh ye,mesti ramai lagi yang tengah blank kan macam mana nak dapat result macam ni? actually semalam wan terjah ke blog Eyriqazz.com ,then terjumpa pasal kuiz ni. kuiz tentang Malaysia.korang trylah, baru korang tahu berapa peratus pengetahuan korang tentang Malaysia. kat blog Shakiddo.com pon ada.Tahniah Shakiddo.com sebab dapat 90% jugak sama macam wan!!




tengok tuh 90% kot.paling tinggi.bangga weh!!




agak-agaknya kan dah aku ni 90% Malaysian lagi 10% apa ye? mungkin aku ni darah mix kot.campur korea kot.x pon mat Salleh.muahaha.poyo gila.kulit gelap,hidung kemek ada hati nak jadi orang putih haha.




Ape pon jom join kuiz ni.serius best!!

2 comments :

senyumSOYA said...

hehhe..tu dah A+ tu...^^!

JIJI YU said...

ko ada baka spain le gamaknya