Tuesday, September 27, 2011

JOM JOIN BLOGLIST JIWA ROSAK.COM




 




 Assalamualaikum dan selamat pagi.



Alhamdulillah,kali ini wan akan join satu bloglist dari abang Feroz.
kalau korang semua nak join,boleh klik banner kat atas.




Sebelum itu,nak ucapkan tahniah buat abang feroz
sebab dah dapat domain sendiri.dah tak de dah blogspot ni.
semuanya DOT COM =).




komen tentang blog jiwa rosak?


1)punya kekuatan yang tersendiri; sebab itu ramai yang minat blog ni


2)sangat patriotik; seorang blogger yang cintakan negara.tengok saja jalur
 gemilang berkibar megah dengan gambar perdana menteri Malaysia.


3)penulisan yang direct,x de selekoh kiri dan kanan. =)



p/s all the best to Jiwa Rosak Blog. wan tak nak tag sape-sape.kalau nak join,jom!!


1 comment :

AbgFeroZ said...

hihiih.. pasal bendera malaysia dan gmbar PM tuh join contest :) hihih..

anyway thx coz sudi juin :P