Wednesday, September 28, 2011

A MILLION OF THANKS =)




Assalamualaikum dan selamat petang.




macam biasa,tugas seorang pelajar universiti sangat mencabar.lebih-lebih lagi bila dah final year.sibuk dengan tesis,assignment,lab work, dan pelbagai benda lagi.ini pon mencari sedikit masa terluang sebelum sibuk balik.




seperti biasa, sesibuk mana dengan pelajaran,blog tak kan dilupakan. Alhamdulillah,sejak akhir-akhir ini,trafik makin naik dan bagi semangat untuk terus berblog.Insya-Allah,kualiti blog akan dipertingkatkan dari semasa ke semasa untuk keselesaan pembaca.







Alhamdulillah,memang tersenyum bila lihat graf anak tangga menaik tuh =). mungkin belajar sedikit tentang SEO keyword membantu menambahkan trafik untuk blog ini.Walaupun UV tidaklah beribu-ribu,tapi ini sudah menunjukkan petanda yang baik.




Apa yang lebih menggembirakan, 2 BE dari encik Nuffnang melekat di Blog Pak Cek Biola.thanks sebab bagi hadiah walau tak seberapa.InsyaAllah,trafik akan sentiasa diupgrade bagi kekalkan BE di blog ini.

















terima kasih pada semua follower,pembaca setia @ silent reader,pada yang suka tinggalkan komen macam abang hensem, dan kakak cumel..




p/s seronok ambik gambar dengan kosmet ari ni.pose sana.pose sini.

11 comments :

irwan miswan said...

blog yang mantap macam ni mestilah ramai yang datang kannn nn hehehhe...blog aku tu tak sampai 100 pun sehari uhuk3

peNulis SeNjA said...

tahniah

Addin said...

congrats ! :) terus kan ber-blog ye .

p/s : takecare

azrijohan said...

congrats,,
saya tak pernah dapat BE lagi

walaupun trafik agak baik

AbgFeroZ said...

congrats2 :) terbaekkk..

Eryati said...

nt ajar kiter mende SEO ni erk...

KIC said...

tahniah..tggi tu..
KIC pn msih lg blaja tntg SEO..huhu

Kalamhati said...

peerrgghh!tingginya trafik wan..bravo!

JIJI YU said...

ek eleh nak suh aku belanja la tu..wakak

KaK LimAh Si SupiR said...

alhamdulillah..murah rezeki ^_^

アヌム ちゃん said...

wah naik mendadak tu..tahniah^^