Monday, October 24, 2011

CACING KELUAR IKUT LUBANG BONTOT



Selamat malam kawan-kawan yang awesome. =)



oh ya,tajuk entri tu tak lucah pon tapi realiti. ada yang nak ngaku tak pernah keluar cacing dari lubang bontot dia?sila angkat tangan macam saya! wah,ramainya =).



kan best kalau cacing comel =) 

 




dulu masa zaman sekolah rendah @ tadika, datanglah misi @ nurse yang hot ke sekolah bagi minum ubat menatang apa tah.tapi yang cikgu aku cerita, itu ubat cacing.nak kasi cacing yang jahat dalam perut tu mati.zaman dulunye ubat cacing tak macam sekarang.ubat cacing sekarang kalau makan,cacing akan hancur dalam perut.tapi dulu punya,dia keluar ikut lubang bontot.




aku ingat lagi satu petang tuh aku main ngan kawan-kawan aku yang comel.biaselah waktu kecik main pakai suar pendek je pon.tetibe aku rasa bontot aku keluar benda yg sgt panjang.terasa benda tuh berlanggar dengan paha aku.aku dengan gelabah panggil ayah aku suruh tengok.rupanya seekor cacing gila besar =). geli gila aku tengok.bapak aku buang cacing tuh.







korang ada pengalaman tak pasal cacing nih =)?


p/s kawan aku pernah makan mee goreng tetibe ternampak cacing.buek!!






11 comments :

ikan said...

teringat pulak dulu blaja bio masa time matriks. tapeworm yg glerr panjang kuar dr punggung . siap boleyh bwk tarek kuar ag .

euww!!

sarah hanafiah said...

ada jugakk tapi kecik2 ja cacing tu .adik kena cacing yg panjang euww .sadis betui tgk dia sampai deman kehkeh .

JIJI YU said...

engko jambu..msti bnyk kan cacing..ahaha

safwanmahzin said...

biasa tengok kmbing berak cacing...euww

Diya Edhayaa said...

comel cacing.. heu3

KiD said...

ada dulu.. masa darjah brape tak ingat tah.. ada cacing kuar.. hahahahaaa

zaty said...

lagi ngeri tengok kwn muntah then cacing keluar ikut mulut.erks >.<'

hafiz hafizol said...

pernahpernah..

..cik gugu.. said...

dlu time darjah 4,ada sorg budak ni tercirit kt sekolah.. eee kuar cacing.. sampai skrg ingat ;p

awEEN said...

haaa?! cacing kuar bontot mase tgh main ke..takutttt..hehehe...penglaman sendiri tak bape igt tapi pnglaman dr adik sedare die ckp perut die besar sbb cacing penuh dlm perut tu..tp rsenye betulla kate2 die tu huhu =)

armouris said...

lagi info tentang cacing di SIHAT SELALU - Jangkitan Cacing Ganggu Tumbesaran