Friday, October 28, 2011

DALAM MIHRAB CINTA



Kalau sebelum ni aku terjah cerita ayat-ayat cinta dan Ketika cinta Bertasbih, kali ini aku melayan cerita genre yang sama iaitu  " Dalam Mihrab Cinta"






memang aku salute cerita arahan Habiburrahman El-Shirazy. jalan cerita dia simple,tapi penuh penghayatan.Kadang-kadang cinta yang digambarkan sangat suci ditambah pelakon yang nampak sangat natural dalam berlakon.


korang pernah tengok cerita ini?bape rating korang bagi. try lah tengok. aku recommend dekat korang =)



p/s nak tengok review cerita Ketika cinta bertasbih,klik sini



 

7 comments :

princess ayu said...

suka ketika cinta bertasbih...yang ni best juga ka??

Nealofa dan Izara Aishah : Bakat atau sekadar Rupa?

Cik Bambam said...

baru tgk ker wan? heheheh.. dah tgk.. best kan.. sedih pon ada.. kelakar pon ada.. ada ker pergi emncuri pastu ckp alhamdulillah.. ahhaha.. alim betol pencuri tuh..ekkeke

Cik tikah said...

suka cerita ayat ayat cinta jer.hehehe btw, kuih cucur beras, cik tikah dah buat dah sebab tuh bagi resepi :)

whitecappuccino said...

belum tengok citer ni..tapi dah agak tentu best!

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

kalau da kamu ckp best, ni yg kena tgok nie... =)

..cik gugu.. said...

tgk dah cte ni.. tp cte ni mcm menunjukkan hidup ni sempurna sgt.. pape pon mmg menyentuh kalbulah~

Iffah Afeefah said...

Suke ayt2 cnte je takat ni