Tuesday, October 25, 2011

EDISI CARI CUSTOMER | CARA PANTAS


Yang ni aku dapat dari facebook.



memang tak boleh blah,taulah buat bisnes,tapi tak perlulah nak untung lebih dengan cari customer cara tak betol. nak tahu macam mana?








tawlah buat bisnes repair window,boleh plak dia cari customer dengan pecahkan window orang? pergh,memang dasar nak untung cepat.



p/s rezeki masing-masing,tuhan dah tentukan =)



11 comments :

Ikhwan said...

Ok what marketing dia, BRILLIANT!

nini said...

ahahahhaa...kejam....sama je la macam orang jual kapersky bagai tu...cipta virus dan jual antovirus...haha

IMANSHAH said...

xbleh xbleh

cucu umie said...

rasenyer mcm cari bala jer orng tu..

lizz said...

teruk tul perangai...

KiD said...

hahaaaaa.. memang terbaik!!

ahsfantasy24 said...

Fuyyyooooo~~
leh than cara mrketing nei,
leh cube, hehehehe~


Eh?:
1. Aku tak rela dia buat kau macam sampah.
2. Memang sakit bila terpaksa melepaskan kamu pergi.

Norlida Ramli said...

hahaaa..jahat ngat kalo cm tu..

Shack@AnjungMaya said...

macam2 ada dlm dunia ni bro..

Iffah Afeefah said...

Agak2la nk niaga kn

Iffah Afeefah said...

Agak2la nk niaga kn