Saturday, October 1, 2011

JOM TAMBAH TRAFFIKKK







Assalamualaikum dan selamat tengahari.dah lunch ke?aku pon belom.




kali ni aku nak join satu segmen yang dibuat oleh blogger yang main meningkat naik nama dia,azri johan. aku memang respect dia sebab trafik dia memang tinggi.aku ada tengok dekat ping Busuk,memang antara yang top la.




kali ni aku nak ambil kesempatan dan peluang yang diberi untuk aku turut jejak langkah dia.pada sesiapa nak join,klik je banner kat atas tuh.



InsyaAllah,sama-sama kita beroleh manfaat




KEEP ON SMILING :) 





16 comments :

gaung said...

good luck!! jangan putus asa..

ENTRI TERBARU: no92a, Baju kahwin Nabil dan Zira, GUESS ? kdg2 rasa menyesal buat blog pun ade ? dan TERSEREMPAK NUFFNANG DAPAT 3 BE free

Fatin Mraz said...

nak join gak lah..

izzad b* said...

gogogo

KaK LimAh Si SupiR said...

mau ikt..mau ikt :P

Cik Sara said...

Tu dia.. nak try jugalah..eh, silap! nak ikut gaklah..kot trafik mencanak naik..
Ehehe..dah giler traffik plak..=D

PCL said...

nak jgak..salam kenal di sini.

Cik Tia said...

hai..sy dri segmen same..terjah belog awk...heee..:)

Misz Lieya said...

hai.. saya dari segmen jom tambah trafikkk

Oshin said...

dari segmen azri :)

salwaismail said...

singgah dari segmen yg sama! :D

http://salwaismail.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-traffikkk.html

salwaismail.blogspot.com

Wyna Nubies said...

As Salam~

As Salam~

dari segmen yg sama...

~SALAM UKHUWAH FILLAH ABADAN ABADA~

Cik Sara said...

singgah lagi.. saja nak up traffik..bior sesak jalan ke sini..hehehe

http://cintakuntumansyurga.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-traffikkk.html

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Jln2 dr segmen yg same.. :)

cik najihah said...

singgah sini dari segmen azri :)

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

wwaaa ramai dah comment....upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

zareliqa afiqa said...

pinn~pinnn~ dtg dari segmen azri.
salam kenal ya!^^
Jemput dtg cnie, :D

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-traffikkk.html