Monday, October 10, 2011

KEBURUKAN PAKAI SELUAR KETAT



Assalamualakum dan salam sejahtera


seluar ketat.aku rasa ramai gila kot blog yang sudah buat entri ni.tapi,aku nak jugak buat sebab aku nak research sikit.apa keburukan pakai seluar ketat? adakah pakai seluar ketat boleh buat kita gagal exam? adakah seluar ketat boleh buat kita single sampai bila-bila?haha.



jom kita terjah apa keburukannya.tapi yang pasti,semua keburukan ni aku fikir secara logik ye. maaf kalau bercanggah.sekadar pemikiran aku.











1)boleh menyebabkan mandul


cuba kita fikir, kita pakai seluar ketat dan secara tidak langsung cawat seluar pon ketat. kat situ terdapat bahagian penting orang lelaki yang menentukan kelelakiannya. kalau asyik hari-hari kita tak bagi ruang udara untuk dia bernafas sebab terlampau ketat, lama-lama dia pon boleh mati.sama macam manusia perlukan udara untuk bernafas.jadi,rugi sangat kalau muka dah jantan tapi yang bawah tu gagal berfungsi.




2)menimbulkan fitnah dan sesi mengumpat


 yang ni memang selalu terjadi. dah kita pakai seluar ketat bagi nampak pusat sampai kaki, siapa yang tak mengumpatkan.tak kiralah yang pakai tu lelaki ke perempuan. mulalah orang lain fikir negatif dan sesi mengumpat berlaku.kalau kaki cantik,adalah mulut kata nak show off le tuh.kalau kaki besar gedabak,ada pulak yang ngumpat,dasar tak sedar diri,kaki besar pakai ketat-ketat.






3) nak buang air pon susah




betol ke x?aku tanya pada orang yang suka seluar ketat kan.nak bukak seluar tu pon dah take time berapa minit.kalau dapat tahan,ok lah.kalau dah tak dapat tahan,kan naya tuh. kalau berseluar longgar,senang je tarik kan. dapat pulak yang jenis saiz besar gedabak,lagilah susah nak bukak. kan asyik dok tahan kencing je,datang pulak sakit batu karang.kan bahaya tuh.






4)nak buat kerja susah


dah seluar ketat,nak berjalan pon terkepit-kepit.kan terkangkang sikit,terkoyak pulak seluar tuh.jalan pon semua cover ayu ala-ala miss Angola menang miss universe ari tuh.kan dah buat masalah je kat kita.nak langkah longkang pon susah,nak naik tangga pon terkepit-kepit.haish,seribu satu masalah.




aku pon pakai jugak seluar ketat nih.saje nak show off kaki aku.muahaha. tapi, seeloknya kurangkan k.dalam agama pon tak sesuai.aku tak nak ulas pasal agama sebab aku pon tak banyak ilmu




p/s demam datang lagi skait tekak




 

27 comments :

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

he terasa but ta da lah jalan macam miss angola,nak buka susah sebab pakai yang skinny mia getah tuh :)

IMANSHAH said...

erm, saya suka gak pakai seluar jeans ketat..sekali sekala takpa lah kan

Fendy said...

ermmmmm......bahaya jugak yer....

Kalamhati said...

huhu banyak keburukan dari kebaikan dia wan..

semoga cepat baik..

anamizu said...

tak suke pakai ketat-ketat nih..
rimas..prefer baju kurung je :P

wan demam ke wan?
mkn ubat+rest k ;)



luv,
cik ana

DanieL AdiE said...

Sgt la betol bende2 nie..

cik fyza said...

yg part nak x leh jwb exam pon betul jugak.. ye lah.. jwb exam nak kena duduk.. klau duduk pun tak selesa, cm na nak fokus [=="]

Rozuan Ismail said...

@◕‿◕Syasya◕‿◕ yang part miss angola tuh,saje je bg hiperbola ckit

Rozuan Ismail said...

@IMANSHAH amboi,peminat skinny jeans rupanya

Rozuan Ismail said...

@Kalamhati thanks KH

Rozuan Ismail said...

@anamizu wah,suka pakai baju kurung? sangat sopan dan manis. ok, cik ana

Rozuan Ismail said...

@cik fyza huhu..btol jugak kan

Ezad Skytech said...

serius..aq rimas kot pakai seluar jeans yang ketat2 ni...tak selesa..hee~

maya_kaisara said...

salam..pakai ikut pada keselesaan diri..itu lebih bgs..=)

hafiz hafizol said...

xyah la nak ketat sangat pun... bese2 sudahh...

zaty said...

haha.sokong tuu! kang buatnya kena kejar anjing ke hape tak ke susah nk lgkah seribu.haha XD

KiD said...

lelaki tak sesuai laa pakai ketat.. ooopsss.. perempuan pun.. hehehe

Wan Collection's said...

aduh wan, malu lah pki seluar ketat. baik muda atau tua. pls dont pki this. try this at home okay lah. hehhehe.

klu baby mmg cumil pki legging, klu org tua????Errrrrrrr..

J.Syazwana said...

samelah. sakit tekak + selsema sekarang :(

JIJI YU said...

susah nak semayang

Rozuan Ismail said...

@zaty haha.kena kejar monyet UKM sekali ye.huhu

Rozuan Ismail said...

@KiD eyh,ayat depan2 mcm berat sebelah je.hoho

Rozuan Ismail said...

@Wan Collection's betol tuh,memang tak cantik

Lelaki Ini said...

tapi kebaikannnya..
susah nak kena rogol..
hahahaa

Cik Bambam said...

x suka pakai ketat sgt.. nak gerak pon susah..huhu

Anonymous said...

Kalau ketat gila2 tu yea lahh boleh mandul . mana ada yang nak pakai ketat gila2 , semua mesti lah nak seluar yang selesa .

ROJAK said...

org pompuan peduli apa dengan keburukan2 ni, dorang selamba je pakai suar ketat g jalan2. nak tunggu dah masuk neraka baru nak berubah? terlambat deh...