Saturday, October 8, 2011

SPONTANEOUS SATURDAY | A TRIP TO SUNGAI TEKALA




Semalam my coursemate ngan aku pergi berkelah dekat Sungai Tekala. area-area semenyih je.by the way,ini second time pergi sana.



Seriously memang sangat enjoy dan muka sorang-sorang gila jakun tengok air terjun.muahaha!!



terima kasih banyak-banyaklah yang tidak terhingga buat beruk-beruk kat sana yang terlampau caring menyambut kehadiran dan kepulangan kami. Jasa anda semua tak dapat kami lupakan.



beruk-beruk ni memang suka kacau kami.nak curi beg,nak curi makanan.grrr.sabar je lah.



ok.now,let's pictures do the talking. malas gila nak type..









 menunggu VVIP yang lambat tiba =)



 kanak-kanak ribena =)



 sakan main air =)



 ini bukan beruk yang dimaksudkan.ini semua pelakon lagak ngeri



ini aku..hehe



p/s selamat berhujung minggu



 

21 comments :

kaizen said...

aktiviti main air 1 sem mesti ade skali...

shafiqabdshukor said...

selamat..selamat..

JIJI YU said...

hepi le tewww

simanis said...

mesti sejuk giler air tu kan? bestnya dapat mandi situ...

..cik gugu.. said...

hahaha pakcek.,.awat 1st pic tu pakcek duduk mengepit..? hahaha.

Rozuan Ismail said...

@kaizen harus,aktiviti wajib =)

Rozuan Ismail said...

@JIJI YU mestilah happy =)

Rozuan Ismail said...

@..cik gugu.. opss..kantoi,sakit celah kangkang.muahaha

Sunah Sakura said...

hamboi...sakan nooooooo!

anamizu said...

wahhhhh!
meriah...
hensemnye beliau itu :)






luv,
cik ana

NURUL NATASYA AMIR said...

Seronokk wooo XD

azalia hjsalleh said...

bestnya mandi air terjun

KiD said...

waaahhhhh.. memang best laaa.. lama tak keceburrrrr nih...
p/s: makan megi je ke tu?

AMMAR YASIR said...

Bestnya..tak ajak pun...huhuhuhu

Deeyaudeen Sabri said...

gile syok.. lama aku x mandi sungai !! :P

Rozuan Ismail said...

@anamizu hensem ke?huhu

Rozuan Ismail said...

@AMMAR YASIR sori ammar,private nye berkelah.hikhik

Rozuan Ismail said...

@KiD bukan megi la.tapi bihun goreng.huhu

Rozuan Ismail said...

@Deeyaudeen Sabri wan pon dah lama tak mandi sungai.tu yg tak menahan jumpa air terjun

Cik Bambam said...

hehehe...pernah gak gi sg tekala.. tp bukan tmpt ramai org..ada port baik punyeee~!! :D

AYuNG said...

sonok kan bila ramai2 gini..:)