Thursday, October 27, 2011

THANKS JIJI YU , CUCU UMIE DAN KID




Aku rasa teruja tambah terharu pulak bila masih ada orang yang setian dengan blog aku.wlaau tak seberapa.bila aku tengok,top commentator aku,pergh,ada yang komen lebih seratus dekat semua entri aku.Tahniah,terharu gila =)






cuba tengok betul-betul,sape yang lebih 100 komen tuh,wah!jiji yu kot.blogger femes gila yang ada arnab 2 ekor yang comel tu lah. aku nak review lah 3 blog paling banyak komen.huhu =)



juara disandang oleh Jiji yu dengan 101 komen!! oo yeah =)





tempat ke 2 dengan 70 komen disandang oleh ayie!! congrats!







dan tempat ke tiga disandang oleh seorang bapa yang punya anak comel lote iaitu Ilham dengan 58 komen.dengan ini dipersilakan ,KID !! ooo yeah!!






namun begitu,tidak dilupakan juga pada top commentator yang lain,aku masih akan letak link diorang di sini. jom terjah blog diorang k.


1) Cik Gugu (55 komen)
2) Apik Pehe (38 komen)
3)Anamizu (34 komen)
4): :Blog Anak jawer: : (29 komen)
5)Shafiq (28 komen)
6)Azrijohan (27 komen)
7)IMANSHAH (25 komen)


p/s terima kasih kerana terus menyokong =)



14 comments :

cucu umie said...

hehe...terima kasih review wan..hehe terharu plak ayie jadinyer.. kalo ayie xrehat sebulan lebih mase tu grenty bnyk lgkn..hehe

Iffah Afeefah said...

Bestla ade org stie komen

tp jgn lpe slent reader wan

zaty said...

haha.peminat setia tuu jiji.btw.rajen wan buat review :)

JIJI YU said...

jiji yu tu mmg baik kan...waahaaha

KiD said...

hahaaaaa.. tq tq.. tak sedar dah banyak komen rupanya.. hik3.. eh, seorang bapa yang comel lote laaa.. ekekekee

Rozuan Ismail said...

@cucu umie betul tu.kalau tak ayie mesti dapat komen 100+ jugak

Rozuan Ismail said...

@Iffah Afeefah thanks sebab ingatkan.silent reader tu pon penting

Rozuan Ismail said...

@zaty jiji tu mmg suka dtg menyibok.haha

Rozuan Ismail said...

@JIJI YU motif puji diri sendiri

Rozuan Ismail said...

@KiD x boleh,ilham je yg comel.hehe

Cik Bambam said...

nama ai dah hilang..huhu

Syazwan Che Deraman said...

komen dia bersahaja ;).
heheh.
neslo so!

Ezad Skytech said...

hee...sebulan sekali buat la review...mesti best..heee :)

Sunah Sakura said...

akak takdek... T_T