Thursday, November 24, 2011

ANUGERAH BLOG & BLOGGER PALING POPULARAssalamualaikum dan salam sejahtera buat semua kawan-kawan yang awesome =D
oh ye,kali ini aku dijemput sendiri oleh tuan empunya blog ! Fixx Mikz Official ! untuk menyertai satu contest yang dianjurkan sendiri oleh dia iaitu "Anugerah Blog & Blogger Paling Popular". tetibe je aku terasa macam aku dicalonkan dalam Anugerah Bintang Popular yang vogue tuh =D


ini adalah banner Anugerah ini =D. sangat meletop.


ini pula adalah syarat-syarat penyertaan.sila baca dengan teliti =D


latar belakang blog =D

blog ini mula tercetus pada bulan September 2009 dan kini sudah berusia hampir 2 tahun 2 bulan. Alhamdulillah,berkat usaha gigih belajar dari sehari ke sehari nampaknya sedikit sebanyak membuahkan hasil. Pada awalnya, blog ini difokuskan kepada luahan rasa dan hati tentahg ketidakpuashatian terhadap pelbaga isu. Namun,setelah melihat potensi blog ini dapat diperkembangkan, pelbagai topik yang tiada batas sempadan di bincangkan.

Bermula dari isu kekeluargaan,isu lelaki dan wanita,hiburan termasuk muzik,teater dan lakonan, isu kereta, isu perkahwinan sehinggalah kepada isu politik dan negara. Kepelbagaian isu ini adalah untuk menarik pelbagai golongan pembaca daripada pelbagai latar belakang untuk singgah ke blog saya untuk menambah sedikit ilmu.

Nama Pak Cek Biola itu hanyalah sekadar satu nama spontan yang hadir dalam minda dan tidak mempunyai makna apa-apa. Pak Cek itu bukan bermakna tuan blog adalah sudah berusia tetapi sekadar suka-suka dan Biola itu merupakan alat muzik saya gemari dan alunan dia sangat menyentuh kalbu.


ok.sudah settle =D.sekarang, aku tag 2 orang untuk join contest ini. ayie dan lia


anda juga mahu join contest ini?jom klik di sini


all the best!!


6 comments :

Sunah Sakura said...

perghh! meletopssss! kelasssssssss kau jah!!! hahaha

Iffah Afeefah said...

mmg kelasssssss


diriku xlyk menjoin la ni

qasehraihan said...

wooooo...kelass gitu..
gud luck..

lizz said...

good luck kk...

cucu umie said...

insya-Allah ayie try yer.. tpy xjanji akan bt entry yer..heeh

Fixx said...

thanks..
sudi join contest ABBPP
good luck! (^_^)
Fixx Mikz Official