Tuesday, November 1, 2011

THE BEGINNING OF NOVEMBER



Oo yeah.November datang lagi =).hari ni tarikh dia sangat cantik, 1/11/11. 



aku mulakan November aku dengan kehidupan sebagai seorang Pelajar Tahun Akhir bidang Biologi Tumbuhan UKM. seriously,hari ni sangat mendebarkan.Kenapa? aku baru je selesai bentang proposal thesis aku depan beberapa lecturer.semua berpangkat Prof. Emeritus, Prof,Prof Madya.sangat cuak tapi Alhamdulilah,everything is settled now..yippie!!






apa yang menariknya bulan November bagi aku ye.of course lah MY BIRTHDAY. haha.saje je mention awal-awal nak suruh korang prepare hadiah besar-besar.muahaha. keji betol! aku suka tarikh birthday aku tahun ini .sangat SMART!! 20/11/2011.smartkan macam tuan dia?hik hik




kalau dulu bulan November ni bulan cuti sekolah,memang seronoklah nak beraya Aidilfitri.tapi sekarang ini dah terbalik pulak.bulan 11 sambut raya haji.seriously tak sabar nak balik,nak jumpa anak sedara yang comel lote =). mungkin tahun ni korban lagi.huhu =).seronok2.mesti meriah raya haji kat kelantan.huhu.




p/s tak de mood buat entri panjang-panjang.fikir nak balik je sekarang ini sambut raya =)

6 comments :

JIJI YU said...

kenapa aku takleh nak baca n3 ni ..waahaha

IMANSHAH said...

gua pun tgah mood balik kampung

AlongUsop said...

hahah.. ni adiah aku dah siapkan ntuk ko awal2 lagi..

ade kat blog aku..
dah tag ngko..

sile muntah ijo ngan adiah tu ye..

hahahahahaha..

Ezad Skytech said...

wahhh...cantik tarikh bezday ko tahun ni kan...20112011...(^^,)

aq pun tak sabar nak bercuti ni..hee~

hafiz hafizol said...

heppy bestday..

harap2 aku org pertama yg wish..
kih3..

Hanih Borhan said...

waa...lega ye dah buat presentation proposal...

bley raya dengan tenang :)