Friday, November 4, 2011

GA ; Ole-ole Pangkor by Koqin Karemo




hye.salam jumaat.nampaknya dah makin ramai budak2 tinggalkan kampus UKM.
balik kampung masing-masing.memang mood tak sabar nak beraya.




oh ye.kali ni aku teringin nak join satu GA dari Muez Ja.aku baru jumpa dia sekali masa gathering beberapa bulan lepas. lagipon,aku tengok hadiah dia comel-comel,eksklusif dari Pangkor,tu yang aku teringin nak join.kau kena make sure aku menang taw!!





kalau korang semua berminat nak join jugak,klik je gambar atas ni ye =)



jadi.muez ja nak tanya aku,apa aku tahu pasal Pangkor?


erk.x de soalan objektif ke?haha.aku tahu yang Pangkor ni kat negeri Perak. nak pergi ke sana mestilah dari Lumut.aku pernah pergi ke Pulau Pangkor sekali je.itu pon ada kem.best,masa atas feri dapat tengok tentera laut nye kapal.besar gedabak.kat Pulau pangkor tempat dia cantik.aku pernah pergi yang macam kubu Belanda tuh.yang paling best,first time aku baubatang kayu rasa macam sarsi dekat Pangkor =).panjang dah ni kot.




so,tarikh tutup dia 5 Nov 2011 iaitu esok dan pemenang dipilih ikut random.org. 



p/s birthday aku 20 Nov.so,aku nak menang gak. as my birthday gift.boleh x?huhu =)



 

5 comments :

IMANSHAH said...

pangkor memang best..hidup perak

Daddylicious said...

tiap2 tahun ke pangkor...hehe

Abg Stalker said...

hahaha..siap bgth besday tu.mmg random kne bg menang jgk. :)abg stalker pun 1x je prg pangkor tu.selalu prg lumut je sbb ada rmh sepupu kt ctu.gud luck rozuan.

J.Syazwana said...

tak pernah pegi :(

pernah pergi tioman je. sedih kan. huhuhu

Abg Stalker said...

jgn sdh rozuan.mgkn x ikut cara yg betul,terskip step kot.hahaha..xpe la,bkn jodoh la tu.#dia da ada yg lain. :)