Tuesday, November 22, 2011

MALAYSIA JUARA | PINGAT EMAS BOLA SEPAK SUKAN SEA 2011



Selamat tengah malam untuk kawan-kawan yang awesome =D.


sebelum sambung belajar untuk midsem esok,lebih baik lepaskan hajat untuk update blog pasal bola.Tahniah Malaysia kerana memegang takhta Juara dan memberi pingat emas kepada Malaysia dalam game bola sepak Sukan SEA 2011.








oh ye,tadi bersemangat sangat datang lepas maghrib ke kedai mamak untuk cop seat.ye lah.sure-sure penuh kan.Alhamdulillah,walau berhujan dan habis basah baju,semua tu berbaloi dengan kemenangan yang diharapkan.


Walau ada beberapa kesilapan dan kekurangan,tapi wan yakin mereka dah lakukan yang terbaik.Kita ketinggalan di awal permainan dan bangkit selepas itu. kita bertahan di waktu tambahan. Kita menghadapi saat getir sewaktu penalti.dan apabila sepakan terakhir Baddrol Bakhtiar berjaya memasuki gawang gol,kita meanang jugak akhirnya.


p/s tahniah pada Harimau Malaya.semoga lepas ini teruskan perjuangan =D



9 comments :

Alieza Dayasari said...

amat mendebarkan tadi.. pergh....
syukur menang...
singgah usha entry usha iklan. sama2 tmbh tabung blog.
salam singgah.

whitecappuccino said...

Memang bangga dengan kemenangan ini!

Anak Ulu Cheka said...

tahniah harimau muda

armouris said...

tahniah Malaysia! lagi info tentang bola sepak - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak

zulkbo said...

salam..
tahniah buat seluruh
rakyat Malaysia..kita
membuktikan kitalah juara
bolasepak rantau Asean

J.Syazwana said...

tak sia2 tido lambat malam tadi. hehehe

YanaMIB said...

jadi penonton je pn dh semput..bygkannn dorg men smpi 100mnt lbh tuh..ffuhhh~ tahniah harimau malaya! ^__^

KiD said...

sampai penalti tunggu.. huhuhu.. berbaloi.!!

ArELeEz said...

harimau muda di hatiku.. la3.. ;)