Friday, November 4, 2011

SALAM AIDILADHA =)



Selamat malam to all my awesome friend =)



InsyaAllah,hari ahad ni bersamaan 6/11/2011 kita semua akan sambut Aidiladha.aku still lagi dekat KL.InsyaAllah,esok akan bertolak balik ke Kelantan.




sebelum terlambat.nak wish Salam AidilAdha buat semua pembaca blog ini tak kiralah yang pembaca setia ke,pembaca jarang-jarang ke, silent reader ke.yang penting,sesiapa sahaja yang baca entri ini, tulus ikhlas dari aku,Salam Aidiladha.










kontroversi tak gambar ni.haha =).by the way,ini my BFF kat kampung.
abaikan muka duck face aku di pagi raya. macho kau nyah.haha.


p/s mesti menu raya nanti maka daging je =)


18 comments :

hawiz said...

salam eiduladha !!

Mohd Zakwan said...

selamat hari raya Aidiladha juga..
first time singgah sini . simple blog :D

Jom la singgah Blog Zakwan pulak :)

fRaMe+LenSeS said...

adehh. nampak len bebenar muka wan dalam gambo ni.

Ayied Zudin Hashim said...

salam aidiladha :)

Nafisah Ruslan said...

selamat hari raya haji :)

SyedGraphiX said...

AHAHAHA.itik sangatt XD .
Slamat Hari Raya!

Ezad Skytech said...

Salam Aidiladha wan...:)

lizz said...

salam aidiladha....untuk wan...

Daddylicious said...

jeles dgn org sana yg meriah sakan menyambutnya...

qasehraihan said...

salam iduladha wan..

Hizami Rahim said...

selamat hari raya aidiladha. :D

Hizami Rahim said...

selamat hari raya aidiladha. :D

Arpiiz said...

selamat hari raya aidiladha jugak..^_^

apik pehe said...

hahaha..ko pun pandai wat muncung gitu jugak..hehe

KiD said...

wan.. selamat hari raya.. selamat pulang kembali.. :)

Abg Stalker said...

ehem..cantik skandal.HAHAHA

hafiz hafizol said...

lawanyaa muncung ko... kbai.. hahahahahaa

アヌムちゃん said...

wiwitt..heeee