Sunday, November 20, 2011

THANKS FOR ALL THE WISHES | HAPPY 21ST BIRTHDAY TO ME =D



selamat sejahtera kawan-kawan Pak Cek Biola yang awesome =D




ramai yang dah tahu hari ni birthday aku. 20/11/2011. orang kata tarikh ini cantik. siap ada yang rekemen untuk nikah hari ni, tunang hari ini etc.










sebelum tuh,aku nak ucap Hapyy birthday jugak kepada kembar aku,seorang blogger popular, IzamirRidzwan [Dot] Com . Semoga IR panjang umur dan murah rezeki.




thanks buat kawan-kawan semua yang wish dekat Facebook,Twitter, SMS dan sebagainya. memang penat nak balas setiap satu wish tapi takpelah, sehari je dalam setahun.




by the way, thanks buat tuan punya Blog Azrin Rahim sebab belanja tiket wayang ngan makan KFC tadi. appreciate sangat-sangat.




Alhamdulillah,syukur pada tuhan sebab panjangkan lagi umur wan.wan pon ada wish jugak untuk birthday kali ini.antara impian wan :-



  • dapat habiskan ijazah wan tahun depan dengan keputusan terbaik
  • nak bantu mak ayah dengan duit sendiri,bagi diorang bangga.
  • nak dapat kerja yang elok-elok,sesuai dengan pendidikan wan.
  • kalau boleh,nak memiliki kereta sendiri dalam jangka masa beberapa tahun ni.
  • jodoh? yang ni belom tetapkan lagi
  • nak jadi blogger yang terus berkarya dan beri ilmu untuk orang lain =D

p/s ingatkan ada orang nak wat entri pasal aku.tap x de.sedih =d hehe.gurau.

11 comments :

Ahmad Sabri Muhamad said...

HB to u.....
sama date ngan my mum......

Iffah Afeefah said...

alahai sedihnye ps die tu

wish da ckop bmkne

ps: korg takkan dapat wish besday ai nnti

azri johan said...

happy birthday wan, semoga tercapai apa yang dihajatkan...

s.y.a.r.q said...

hepi birthday.... :)insyallah,semua yg diinginkan tercapai.

azri johan said...

oh ya, minta tolong komen entri ni ye: http://azrijohan.blogspot.com/2011/11/blackberry-bold-9930.html

thanks birthday boy :D

whitecappuccino said...

Happy birthday to you..may all your wishes come true..All the best!

L said...

hp befday brooo...=)


jom bacer kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

akubersamaCahya said...

selamat hari lahir.

uish... i kept calling u 'pakcik' biola, but after all.. abc yang tua ag..hohoho.. ^^v

moga impian2 tersebut tercapai. amin...

akubersamaCahya said...

selamat hari lahir.

uish... i kept calling u 'pakcik' biola, but after all.. abc yang tua ag..hohoho.. ^^v

moga impian2 tersebut tercapai. amin...

lizz said...

happy belated birthday wann semoga apa yang dicita-citakan makbul...

KiD said...

happy belated besday wan.. sorry sebab tak sempat wish semalam sebab kerja.. nnt kid jemput satu majlis lagi yea.. hehehee