Sunday, November 27, 2011

thegulahati | UNTUK PEMINAT TUDUNG BAWAL =D



selamat petang kawan awesome =D


oh ye, sejak akhir-akhir ini pelbagai trend tudung mula diperkenalkan. Namun begitu, tudung bawal masih menjadi perhatian ramai kaum hawa untuk dijadikan sebagai penutup kepala sebagai fesyen dan yang paling penting untuk menutup aurat.

kali ini, aku akan membuat satu promosi koleksi tudung bawal yang mempunyai pelbagai warna yang menarik dan menawan hati setiap yang memakai. Pemilik bisnes ini adalah merupakan kawan sekolej dan kawan satu course aku.


Harga amat berpatutan dan mengikut apa yang ditulis di laman Page thegulahati di Facebook, hijab ini hanya berharga MYR 10.  sangat murah dan berbaloi.

jom sama-sama kita lihat antara koleksi tudung bawal yang disediakan oleh thegulahati









menarik bukan,aku pasti mesti ramai yang mengidam untuk memiliki tudung yang pelbagai warna dan cantik ini.yang pasti,stok sentiasa habis sebab jualan memang goreng pisang.Siapa cepat dia dapat!! jadi apa tunggu lagi,jom serbu!


yang pasti,harga berpatutan. Untuk sebarang tempahan dan juga pertanyaan,anda boleh terus ke page thegulahati. Disana sudah disediakan cara untuk membuat tempahan.

p/s selamat berjual beli dan TQ kerana membantu bisnes kawan saya =D



14 comments :

aziyati saidin said...

budak perempuan mmg suka pky tudung bawal nie.. heheapa kte wan belikan satu utuk awex wan..hohho

Iffah Afeefah said...

xberminat

Halimatun Sa'adiah said...

byk kaler chantek2 la...
rajin pak cek promote tudung ek..

k.h.a.l.i.l.a said...

walau tudung apa pun yg keluar sekarang. tudung bawal jugak yg sangat2 sesuai pakai dengan apa2 baju pun. evergreen

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Thanks for sharing. Atul memang suka sgt pakai tudung bawal. Selesa dan berkeyakinan! :)

nurdina_collections said...

Salam Pakcik,
tumpang nak promo jugak.. Tudung bawal dengan pelbagai pilihan di sini: http://nurdinacollections.blogspot.com/

Bawal Forever!

MISS WHATEVER said...

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.311867618856704.70550.100001004043259&type=3

Dina said...

kat sini pon ada tudung menarik..jom tgk!!!!
http://hijabonline2u.blogspot.com/

bawalchic said...

hye dear..saya pun ada jual tudung bawal gak.. uols boleh lah jenguk2 ye..LIKE sekali tau
http://www.facebook.com/pages/ChicCollection/344161085615003

my blog...
http://bawalchic.blogspot.com/

NJ Farahin Colections said...

Salam...
feel free to drop by at my blog http://njcolections.blogspot.com/2012/03/terbaru-tudung-bawal-3tone.html or add me at http://www.facebook.com/profile.php?id=100000606865683
Ada tudung bawal terbaru..Tudung bawal 3tone..jom tengok!!!!!

flyowie said...

salam... sy ada buat tempahan.. sy bnk in pd 20 jun 2012 lalu but till now brg blom terima... mmg slalu mcm tu ker???bila sy col n msg x da yg menjwb.....

Anonymous said...

cik flyowie, saya pun menghadapi masalah yg sama gak. msg n call x jawab~ hurmmm~

Anonymous said...

dh ENAM BULAN saya tunggu tudung dari the gula hati tp x sampai-sampai..call x angkat, emel x balas

Anonymous said...

Salam kak, Saya pernah beli di thegulahati, dh bayar semua tp barang tak pernah sampai..sms, viber, whatsapp semua tak pernah di balas..call tak pernah d angkat..dh la sy beli berkodi kodi..dh almost setahun dh..selagi hal ni tak settle sy tak akan halalkan apa2 dunia akhirat
Terima Kasih.