Thursday, November 3, 2011

WE ARE BFF. WE ARE BLOGGERS




a very beautiful night guys.



BFF. it means Best Friend Forever.I have some.






His name is Hafiz.he is also has blog,just like me. What I am amazed with him,he is very passionate and admire to fashion.I love to see his spontaneous sketch and I think he has big potential in fashion.Wanna look his blog.just wait ok =)






this is his header.smart kan .nak terjah blog hafiz,just klik dia punya kasut kat atas ni.




both of us ambik biology dekat UKM and kadang-kadang kami terfikir yang kos ni sangat menyimpang dari minat kitorang.tapi,bak kata lecturer kitaorang,mungkin kami nanti kerja bukan dalam bidang bio,at least it is good to have biology background.at least kami tahu how to conserve our biodiversity.




we are friends since our first year.tapi mula rapat semenjak 2nd year.we do lots of things together. we study together,walk together,eat together.and if I has problems,I will talk to him and same thing goes to him.











these are our latest pictures together. ini function semalam dekat McD PKNS Bangi.ada birthday party for our coursemates. see.you can look how close we are. =)




p/s thanks hafiz for being my BFF


14 comments :

azri johan said...

wahh,bestnya difeatured dalam blog.hehe

jemput join:
http://busuk.org/ping/view/39577

naa said...

nice pic :)

qasehraihan said...

waaa..msti bangga kawa wan tu..

Ikhwan said...

Fashion dan biology, jauh tu!

whitecappuccino said...

may your friendship last forever!

Puteri Iqa Izyan said...

=))

best kalau ada BFF yg same2 blogger =D

KiD said...

nak mekdi.. nak mekdi..!!!

KizZ said...

Hee..

First of all,lama tak mengomen kat sini..hoho..

Addicted to fashion??Menarik coz kitorang baru je launch blog baru yang jual semua barangan lelaki je okay..So free-free bleh la ajak ur BFF tu masuk our NEW blog yah..

Hihi..Dah lama tak aktif skang baru nak start aktif balik..Sangat bz oh skang..

Azza Firza said...

nak ngurattttttttttttt < HAHAHAHA

hafiz hafizol said...

dia nie rupanya..

Dim Benihana said...

lama xsinggah sini,
pak cik biola review blog dlm ni memang best...keke

Iffah Afeefah said...

best sungguh
ade membe blogger gak

ikan said...

eh! friends ever2, siyesyly im so touched.

syg ketat-ketat

u are my fren only rozuan

Abg Stalker said...

HALA3..comelnya korg.haha..:D serius ni,cute.ada bff ni best,tp susah gk nk cri yg ssh senang bersama.