Thursday, December 1, 2011

ANDA JUJUR DENGAN PASANGAN ANDA?



Salam maghrib dan selamat petang.


sangat penat dan penat.over je kau rozuan.macam lah orang lain tak penat.tapi seriously penat sebab hari-hari masuk lab dan menghadap bahan chemical.rasa macam nak je teguk hydrocloric acid tu kasi merekah satu badan. =D


ok.lupakan pasal cara saya yang sangat mengada.back to main topic. ok,first question, anda pernah bercinta? yes or no?  second question, seriously anda jujur dalam bercinta dan tak pernah tipu pasangan anda? yes or no?



sekadar gambar hiasan


ok.cakap pasal jujur dengan pasangan ni,aku nak tergelak besar sebenarnya. ada ke istilah jujur?entahlah mungkin ada tapi dalam sejuta tu adalah satu pasangan kot.itu kira nak diibaratkan nak cari pasangan yang betul-betul jujur ni sangatlah susah.aku pon ada je ramai kawan yang bercinta.aku cakap kawan aku.bukan aku.aku masih single dan available. nak no fon?tinggalkan dekat komen ye.haha =D


nak tahu apa diorang cerita tentang couple diorang. mula-mula bercinta semua indah.ibarat kentut sentiasa wangi.. kau kentutlah bau budu ke bau petai ke,tetap wangi semerbak kasturi. tapi bila makin lama bercinta,mulalah diorang keluar taring.perangai sebenar dah keluar. masa itulah pasangan diorang mula fed up dan menyampah.


kadang-kadang fed up dengan pasangan sendiri sampai sanggup cerita dekat orang lain.nak luah dekat pasangan sendiri naik menyampah tengok muka.tapi still teruskan hubungan sebab tak nak keruhkan keadaan.jadi,kalau korang rasa pasangan anda tu betul-betul bahagia dan senyum depan anda,itu belum bermakna mereka bahagia dengan anda. entah-entah itu cuma senyuman palsu sahaja untuk bagi anda bahagia.


sejauh mana anda jujur dengan pasangan anda? adakah anda betul-betul gembira bila dia ada di sisi anda?adakah anda tidak pernah menipu dia? tepuk dada tanya diri. =D


notakakipakcekbiola : pasangan bercinta sekarang macam dah lama kahwin.sentuh sana sini.oh heavennya =D



8 comments :

qasehraihan said...

kejujuran tu penting..
tapi dugaan dunia boleh mecalar segalanya..huhu

Sunah Sakura said...

hurmm...pakar cinta ye wan? ops~~~ lalala~

Alieza Dayasari said...

Kejujuran dlm hbgn ...
penting ni...
singgah2 jap di sini....

Iffah Afeefah said...

ade bende kene rasiekan

Iffah Afeefah said...

ade bende kene rasiekan

apik pehe said...

ish ish ish..insyaallah akan ke jinjang pelamin..huhu

hawiz said...

doktor cinta??

anamizu said...

ramai gak yg guna istilah BOHONG SUNAT lah ape lah..hehe..tp ape pon JUJUR sgt penting dlm hubungan :)




luv,
cik ana