Sunday, December 25, 2011

BLOG PALING MENARIK HARI INI IALAH






Selamat malam kawan-kawan. oh ye, ini kali ke 2 aku join segmen hari ini.entah kenapa mood nak join segmen hari ini bertambah-tambah. kali ini nak join segmen yang dibuat oleh blogger femes amos lagi taff, abg ben =D




kali ini abg ben mintak pilih satu blog berserta dengan tajuk entri pilihan.seriously,susah kot nak pilih sebab ramai blogger hebat dari segi penulisan dia.dan pemenang untuk hari ini secara peribadi ialah :-






TAJUK ENTRI: DOK TAYANG AIB ORANG




Dalam entri ini. tuan blog menceritakan pasal aib orang.aib kat sini tak semestinya kita menceritakan tentang keburukan orang tuh. Ada satu perkara yang kita selalu dok tayang tapi kita tak perasan.AURAT, aurat itupon sebenarnya satu keaiban jika didedahkan pada orang ramai.Bayangkan kalau kita update dekat blog, aurat terdedah sana sini, kita dah membuka keaiban depan banyak orang




Jadi, PCB rasa entri ini sangat menarik.sebab manusia ni selalu buat silap dan perlu diingatkan. kadang-kadang kita terlupa akan benda-benda yang remeh ini.






p/s kalau korang nak join segemn ni jugak, boleh klik sini k







11 comments :

IMANSHAH said...

rajin join segmen wan,,selamat malam

IMANSHAH said...

rajin join segmen wan..selamat malam!!

JIJI YU said...

ko tggu le balasan engko nanti..aku mmg terasa ni ko pilih blog aku..ahah..saje je kan..nak compared aku ngn ketak ketak ben..

Fiza said...

ske tgk blog review tu, hoho

LZ Qimayra said...

dtg dari segmen yang sama. dah follow kamu :)

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/blog-paling-menarik-hari-ini-ialah.html

follow back kalau sudi ^^

Anonymous said...

http://blogeditor009.blogspot.com/

Jom follow ni untuk dpt tutorial yang lebih

cikladybird said...

dtg dr segmen abg Ben..
salam perkenalan...^_^

ctie anis said...

bw dr segmen abg ben..x sempat join segmen beliau...T___T

Athira Husna said...

hai awk..dtg terjah blog awk & follow awk jugak! jom promote blog awk secara PERCUMA utk SEMINGGU! IT'S FREE!!! join ni...:

http://tirana91.blogspot.com/2011/12/promote-banner-blog-anda-secara-percuma.html

Hans Mohd said...

singgah dari segmen BEN.

singgah sini!

http://hans-mohd.blogspot.com/

Areliff said...

Blogwalking dari segmen BLOG PALING MENARIK HARINI he3.. rerajin melawat la sini http://www.areliff.com/2011/12/blog-paling-menarik-hari-ni-ialah.html