Thursday, December 29, 2011

BLOG REVIEW | PESERTA SEGMEN RINGKAS BLOG PILIHAN 2011 BERSAMA PAK CEK BIOLA



Selamat petang buat kawan-kawan super duper awesome.




kelmarin PCB ada buat satu segmen ringkas. tak lama pon start dari 6petang - 12 tengah malam je. bukan apa, PCB just buat suka-suka and not a big one. lain kali lah PCB buat yang grand sikit siap ada hadiah sponsor.hik hik.


Terima kasih pada blogger yang sudi join kali ini. ada 4 wanita dan 2 lelaki. jumlah keseluruhan 6 blogger yang join. ikut rules dalam segment tu, PCB akan review hanya 5 blog. Tapi disebabkan 6 blog yang join, PCB akan review kesemua 6 blog (baik kan PCB nih. hik hik)


 First of all, PCB akan letakkan url kesemua blog yang join. JEMPUT KLIK ye!




BLOG REVIEW BLOG SEMUA PESERTA



  • nama blog : my site my rule
  • url blog : http://qasehkuwardah.blogspot.com/
  • Follower terkini : 152
  • Blog pilihan 2011 : http://anismirapc15.blogspot.com/
  • komen dari PCB : kalau boleh, jangan letak lagu dalam blog. some readers tak suka blog ada lagu. =D

2) Ayuni



  • nama pemilik blog : Ayuni
  • url blog : http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/
  • Follower terkini : 780
  • Blog pilihan 2011 : http://shafiq-asimplelife.blogspot.com/
  • Komen dari PCB : semua dah ok. cuma kalau boleh, susunan widget biarlah kemas.ada yang sampai ke bawah sangat. =D



  • nama pemilik blog : Ridzuan Sujari
  • url blog : http://ridzuangjanz.blogspot.com/
  • Follower terkini : 98
  • Blog Pilihan 2011 : http://pengawasbaik.blogspot.com/
  • Komen dari PCB : semuanya dah ok. simple and nice. kalau nak lagi smart, background tuh kasi colorful sikit.



  • nama pemilik blog : Mama Tunz
  • url blog : http://tunzhotspot.blogspot.com/
  • Follower terkini : 545
  • Blog Pilihan 2011 : http://www.blogbeginsatforty.com/
  • Komen dari PCB : Pertama, kalau boleh pilih font tulisan tu besar sikit. mudah pembaca nak baca blog mama. Kedua, susunan widget bagi lagi tersusun ye =D




  • nama pemilik blog : Lia Irdelia
  • url blog : http://i-irdelia-memylife.blogspot.com/
  • Follower terkini : 890
  • Blog Pilihan 2011 : http://akukaudanpuisiku.blogspot.com/
  • Komen dari PCB : semua dah sangat ok. kalau boleh, widget yang penting, letak paling atas, yang kurang penting, letak paling bawah. =D

6) Shafiq


  • nama pemilik blog : Shafiq
  • url blog : http://shafiq-asimplelife.blogspot.com/
  • Follower terkini : 112
  • Blog Pilihan 2011 : http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/
  • Komen dari PCB : sangat seronok membaca blog orang Melayu dalam bahasa Inggeris. Keep it up!! everything is okay. have big potential in blog arena.


harap semua peserta puas dengan blog review dari PCB. ambillah komen tu sebagai satu semangat untuk lebih berjuang dalam dunia blog. TQ sangat2 sebab memeriahkan segmen ini



notakakipakcekbiola: cuba lihat peserta no 2 dengan no 6, ada kaitan kan. hik hik. PCB tahu kenapa.



12 comments :

Apik Pehe said...

huhu..komen yang membina..keep it up semua..hehe

azri johan said...

tak cakap pon buat segmen..huhu

Fendy said...

dah rugi xjoin ni...aisssshhh

Shafiq said...

PCB memang baik.. :-P

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

PCB: komen la blog kita jugak~
heee~
amalinazainal.com

cx's said...

PCB.. blog cx takde ke? heee

mizz.miza said...

mekasih sebab komen ...pakcik ...heheh~ ^_____^

Joe_Hans said...

apesal aku xtau aper2 nie?? kejam! jaahahhaa

Ayuni said...

hikhik, thank u....

Awie Omar said...

ANUGERAH EKSTRAVAGANZA 2011
MEMBERI PENGIKTIRAFAN KEPADA BLOG
ANDA SEBAGAI CALON TOP 5 BAGI KATEGORI

BEST FOLLOWER

http://awieomar.blogspot.com/2011/12/anugerah-ekstravaganza-2011.html

TERUSKAN BERBLOGING DENGAN JAYANYA
DAN SELAMAT TAHUN BARU 2012

Iffah Afeefah said...

hahaha ko cakap sal tu br pasan

tettt

tunz said...

tq PCB...mama akan ushakan komen bernas drp PCB tu..sila tunjuk ajar...